SUTRA SUVE ČESME OD 8:30 DO 18 ČASOVA: Spremite zalihe, evo koji deo Beograda će biti BEZ VODE!
Voda, Foto: Profimedia

radovi na vodovodnoj mreži

SUTRA SUVE ČESME OD 8:30 DO 18 ČASOVA: Spremite zalihe, evo koji deo Beograda će biti BEZ VODE!

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne

Objavljeno:

Zbog radova na vodovodnoj mreži na Vračaru, u petak 11. jula e od 08.30 do 18 časova biti bez vode potrošači u Ulici Vukice Mitrovic.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Vračaru, sutra u petak 11. avgusta od 8.30 do 18 časova bez vode će ostati potrošači u Ulici Vukice Mitrović (od Save Tekelije do Velimira Bate Živojinovića), saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Od 8.30 do 18 časova, ekipe će izvoditi radove na vodovodnoj mreži u Barajevu. U tom periodu bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama u naselju Vranić - Proleterskih brigada, Dragoljuba Trišića Drage, Milosava Đorića Zoke, Decembarskih žrtava, Dragana Stajkovića, Mitra Radosavljevića, Milijana Matića, Čegarskoj, Deligradskoj i Mojkovačkoj ulici.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a potrošači se mole da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe. Dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800-11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije.

Bonus video:

02:23

DRAMATIČNA SITUACIJA U EKO PARKU ILINA VODA: Apel predsednika udruženja: Šteta je ogromna! Svaka pomoć je dobrodošla

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.