STEFAN OBLEPIO CELU BORČU PORUKAMA ZA BILJANU: Posvađali se na krv i nož, moli je za oproštaj, a evo šta tačno piše
Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

HIT HITOVA

STEFAN OBLEPIO CELU BORČU PORUKAMA ZA BILJANU: Posvađali se na krv i nož, moli je za oproštaj, a evo šta tačno piše

Zbog ljubavi su se nekada vodili ratovi, svađala braća, prelazilo drugi kraj sveta, a jedan Stefan iz Borče je odlučio da zatraži od jedne Biljane oprost

Objavljeno:

Iako mnogi veruju da su džentlmeni nestali i da udvaranje, kakvo je nekada bilo, više ne postoji, ipak se mogu naći primeri koji vraćaju veru u pravu i iskrenu ljubav.

Zbog ljubavi su se nekada vodili ratovi, svađala braća, prelazilo drugi kraj sveta, a jedan Stefan iz Borče je odlučio da zatraži od jedne Biljane oprost i to javno.

"Za jednu Biljanu", tako počinje poruka koju je Stefan uputio Biljani na autobuskoj stanici u Borči.

Sudeći po svemu, Stefan je na ovaj način odlučio da izgladi nesuglasice sa Biljanom, a mi ljubavnu poruku prenosimo u celosti.

Borča
foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

"Za jednu Biljanu. Da ispravim prošlost ne mogu. I znam da se pravljenjem ovakve gluposti ne mogu iskupiti za neke prošle događaje, ali hoću da znaš da sve što sam činio, da sam to radio jer mi je stalo do tebe i jednostavno nisam želeo da te izgubim, jer si, bez obzira na sve, jedina osoba koja je vredna svake pažnje i zbog koje bih sto puta prešao preko svakog ponosa. I napokon, voleo bih da mi učiniš čast, da posle pet godina odemo na taj pelinkovac. Ne dozvoli da iko smete taj sastanak, što bi rekao Matija Bećković. "Jer na svašta su spremni oni koji hoće da ometu naš sastanak. Sastanak na koji već kasni čitavu moju mladost."

Iz poruke nije jasno šta je momak konkretno skrivio, ni da li mu se Biljana javila, ali se nadamo da je trud urodio plodom.

Bonus video: MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene

01:44

MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.