RADOVI U SAVSKOJ MENJAJU TRASE LINIJA GRADSKOG PREVOZA: "Dvanaestica" od sutra prolazi OVIM DELOVIMA Beograda!
Tramvaj / ilustracija, Foto: Nemanja Pančić

IZMENE TRASA

RADOVI U SAVSKOJ MENJAJU TRASE LINIJA GRADSKOG PREVOZA: "Dvanaestica" od sutra prolazi OVIM DELOVIMA Beograda!

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, navodi se u saopštenju

Objavljeno:

Tokom izvođenja radova na izgradnji podzemnih instalacija u Savskoj ulici, na delu od zone Savskog trga do zone raskrsnice sa Ulicom vojvode Milenka, od sutra do 29. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako se navodi, u tom periodu se zatvara kolovozna traka za smer prema Mostaru i ukida tramvajski saobraćaj u Savskoj ulici zbog čega će doći do promene u radu linija javnog prevoza.

Tramvaji na liniji 11 će u oba smera saobraćati na trasi: Karađorđeva – Zemunski put – Stari savski most – Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića – Antifašističke borbe – Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom.

Na liniji 12, tramvaji će u oba smera saobraćati na trasi: Nemanjina – Zemunski put – Stari savski most – Milentija Popovića – Bulevar Milutina Milankovića – Đorđa Stanojevića – Bulevar heroja sa Košara – Most na Adi – saobraćajnica pored Hipodroma – Vladimira Radovanovića – Požeška – Banovo brdo.

Tramvaj / ilustracija
Tramvaj / ilustracijafoto: Aleksandra Čolić

Autobusi na linijama 36 i 51N će u smeru ka Mostaru saobraćati na trasi: Nemanjina – Balkanska – Gavrila Principa – Mihaila Bogićevića – Karađorđeva – Zemunski put – Bulevar Vudroa Vilsona – Nikolaja Kravcova – Savska i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Na linijama 51, 511 i 601, autobusi će u smeru ka Mostaru saobraćati od terminusa "Beograd na vodi" Bulevarom Vudroa Vilsona, Ulicom Nikolaja Kravcova, Savskom i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

08:38

Završni radovi - novi snimci Obilaznice Beograda

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.