Golub torte iz Pančeva: Umetnost u poslastičarstvu već 35 godina!
Torta, Foto: Promo

standard i kvalitet

Golub torte iz Pančeva: Umetnost u poslastičarstvu već 35 godina!

Golub je prva poslastičarnica koja pravi čitave bajke dečije torte sa jestivim, ručno rađenim figuricama i 3D figurama torti

Objavljeno:

Imamo sjajne vesti za ljubitelje slatkiša! Poslastičarnica GOLUB iz Pančeva već 35 godina oduševljava svoje kupce sa modernim i inovativnim pristupom poslastičarstvu. Sa vrednostima porodice Ramjanc kao osnovom, ova poslastičarnica je postala sinonim za umetnost u izradi torti.

Tradicionalne tehnike izrade, kombinovane sa premium sastojcima, čine da su torte i kolači neodoljivo ukusni. Postali su poznati po domaćim tortama sa sušenim korama od svežih belanaca, na pari kuvanim filovima od svežih žumanaca, i potpuno prirodnim materijalima bez ikakvih veštačkih aroma, zaslađivača, konzervansa ili zamene za orašaste plodove.

GOLUB koristi razne prirodne materijale kao što su lešnici, orasi, bademi, kikiriki, kesteni, kokos, suve kajsije, urme, brusnice, suve šljive, smokve, marcipan, maline, jagode, kupine, borovnice, šumske jagode i južno voće. U njihovim proizvodima je prava (74% kakao) belgijska i (70% kakao) austrijska čokolada, uključujući belu, crnu i mlečnu, i organske boje napravljene od prirodnih baza. Koriste visokokvalitetni šlag, sveža jaja testirana na salmonelu i druge odabrane i proverene materijale kako bi dostigla vrhunski standard kvaliteta.

1 / 10 Foto: Promo

Golub je prva poslastičarnica koja pravi čitave bajke dečije torte sa jestivim, ručno rađenim figuricama i 3D figurama torti. Tim takođe pravi svadbene torte koje odgovaraju željama parova uključujući korišćenje fantastičnih (italijanskih, američkih) višespratnih tacni za torte. Specijalisti smo za velike MONUMENT svadbene torte.

Poslastičarnica (Žarka Zrenjanina 36, Pančevo) svakodnevno pravi 100 vrsta svežih sitnih kolača po proverenim receptima, prezentovanih u vitrini ili isporučenih klijentima. Tehnike ukrašavanja torti uključuju tehnike air brush, zlatne, srebrne, biserne, foto torte i jestivu svilu koristeći tradicionalne i nove metode ukrašavanja, kao što su Lambeth i australijski stilovi.Dostava svih proizvoda se vrši u vozilu koje je temo izolovano sa termo-king uredjajem za regulisanje temperature, i na teritoriji Pančeva i Beograda.

Sa više od 35 godina iskustva i preko 40.000 zadovoljnih kupaca, preko 10.000 kreiranih svadbenih torti i preko 100.000 standardnih i dečjih torti, naša posvećenost visokom kvalitetu ostaje nepromenjena. Tako da ne oklevajte - posetite nas danas!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.