STANARI NA VRAČARU PRETRNULI OD STRAHA: Olujni vetar srušio veliki limeni krov, zatvorena ulica (FOTO)
Limeni krov, Foto: Stefan Stojanović/Mondo

horor

STANARI NA VRAČARU PRETRNULI OD STRAHA: Olujni vetar srušio veliki limeni krov, zatvorena ulica (FOTO)

Koliko je problem veliki pokazuje i situacija u kojoj su se našli nadležni kad su došli da intervenišu

Objavljeno:

Nakon razorne oluje preksinoć, ostala su oštećenja i na brojnim objektima u jednoj od centralnih beogradskih opština, Vračaru.

A žitelji ulice Alekse Nenadovića, u kojoj je limeni krov leteo sa jedne na drugu zgradu, odlučili su da sami zatvore tu ulicu, jer kako kažu, u strahu su da bi neko mogao biti ozbiljno povređen.

Novinarka jutarnjeg programa Redakcija Emilija Gojković javila se s lica mesta i izvestila šta je zatekla na licu mesta.

1 / 9 Foto: Stefan Stojanović/Mondo

- Zatekli smo neverovatan prizor, nasred ulice nalazi se limeni krov, označen trakom. Nemoguće ga je ne primetiti. Ogromna limena konstrukcija napša se ovde posle nevremena koje je zahvatilo Srbiju u sredu uveče. Kriv je najpre pao s jedne na drugu zgradu, otkinuo deo crepa i oštetio deo tavana i stanova - izvestila je reporterka.

02:41

GVOZDENO ČUDOVIŠTE BLOKIRALO ULICU NA VRAČARU! Stanari posle superćelijske oluje skupili ostatke limenog krova I ČEKAJU POMOĆ

Opisala je kako je uopšte i napravljena ova neverovatna instalacija usred Beograda.

- Nakon toga oluja je počela da pomera limeni krov, a kako su zgrade starije, neke i po 100 godina, to je uplašilo stanare. Samostalno su blokirali ulicu ne bi li na taj način stavili do znanja da postoji problem koji treba da se sanira.

Koliko je problem veliki pokazuje i situacija u kojoj su se našli nadležni kad su došli da intervenišu.

- Juče su dolazili radnici koji su pokušali dizalicom da sklone krov, ali je sajla pukla. Saobraćaj je i dalje obustavljen, na samom ulazu u ulicu nema znakova. Srećom, nema teže povređenih, a ogromna konstrukcija i dalje stoji nasred ulice - završila je uključenje Gojković.

05:42

OLUJA RAZORILA I SREMSKU MITROVICU Gradonačelnik Pavlović: Pokazali smo jedinstvo u teškim momentima, ali ŠTETA JE OGROMNA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.