OGLASILI SE IZ "ER SRBIJE": Tiče se DANAŠNJIH LETOVA, jako je VAŽNO ZA SVE koji PUTUJU
Aerodrom Nikola Tesla, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

drama

OGLASILI SE IZ "ER SRBIJE": Tiče se DANAŠNJIH LETOVA, jako je VAŽNO ZA SVE koji PUTUJU

Letovi kompanije "Er Srbija" kasne na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

Objavljeno:

Usled jutrošnjeg kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na novom terminalu aerodroma "Nikola Tesla", u Beogradu, koji koristi "Er Srbija", danas, 17. jula, može da dođe do značajnijih odstupanja od planiranog reda letenja. Promene su nastale tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će uticati na posledična fazna kašnjenja tokom čitavog dana i večeri. Nadležne službe "Er Srbije" u neprekidnom su kontaktu sa službama aerodroma "Nikola Tesla Beograd" i preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se ublaže posledice po putnike i saobraćaj prilagodi novonastalim okolnostima. Zbog stvaranja velikih gužvi, putnici se pozivaju da dođu na aerodrom najmanje dva i po sata pre planiranog poletanja, saopšteno je iz kompanije "Er Srbija".

Er Srbija
Er Srbijafoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

"Za više informacija, molimo putnike da pozovu kontakt centar "Er Srbije" na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete naš veb-sajt airserbia.com ili naše stranice na društvenim mrežama", navedeno je iz kompanije "Er Srbija".

Bonus video:

01:47

OPASNIJE JE NEGO ŠTO SE ČINI! Pre ukrcavanja u avion OBAVEZNO prođite ovu proceduru! Smrt putnice Đ.R. je TRAGIČNO UPOZORENJE

(Espreso / MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.