Letnja manifestacija za celu porodicu! Posetite Starogradsko leto
Foto: Promo

promo

Letnja manifestacija za celu porodicu! Posetite Starogradsko leto

Ovog vikenda najmlađe očekuje posebno uzbudljiv sadržaj

Objavljeno:

Gradska opština Stari grad i ove godine organizuje letnju manifestaciju pod nazivom “Starogradsko leto”. Program je raznolik, pa će posetioci imati prilike da uživaju u kreativnim, edukativnim i zabavnim radionicama, filmskom programu, aktivnostima za najmlađe i najstarije.

Sve aktivnosti su u potpunosti besplatne, a manifestacija traje do 28. avgusta.

Ovog vikenda najmlađe očekuje posebno uzbudljiv sadržaj. U subotu i nedelju, od 10 časova, u Parku vojvode Vuka imaće priliku da saznaju više o radu Etnografskog muzeja na posebno osmišljenoj radionici koju je za njih pripremio tim muzeja.

Pored radionice Etnografskog muzeja, u petak će biti otvorena i Međunarodna izložba najboljih ilustracija iz celog sveta “Ilustrofest” u okviru kog će tradicionalno biti organizovan i Art Bazar koji će ove godine trajati 7.7. 8.7. 9. 7. i 14. 7. od 18 do 22 časova. Tokom vikenda (8. i 9. jula od 18 časova) na Kalemegdanu, biće organizovane besplatne radionice crtanja i ilustrovanja za decu koje drže mladi i talentovani umetnici. Deca će naučiti da ilustruju omiljene likove, naprave sami 3D igračke, biće organizovana i radionica ilustrovanja vezom za decu i roditelje. Pored Art Bazara, na Topličinom vencu građane očekuje i Gradski bazar, koji je posebno posvećen najmlađim sugrađanima, stoga će dečiji program biti u fokusu tokom celog vikenda. Svakog dana na Gradskom bazaru igraće se po dve uzbudljive predstave, koje će nasmejati i oduševiti mališane, kao i kreativne radionice koje će im pružiti priliku da razviju svoje talente. Dodatno, tu će biti i dečiji animatori koji će se pobrinuti za veselu atmosferu i zabavu svih mališana. U subotu od 17h deca će uživati u predstavi "Crvankapa i zaboravni vuk", a od 18h "Šta ti znaš ti si mala". U nedelju od 17h igra se "Ko se boji vuka još", a od 18h na binu dolazi magija i Magični šou Nikole Stanimirovića. Dečiji program na gradskom bazaru je besplatan. Na Gradskom Bazaru svoje proizvode predstaviće čak 30 izlagača. Biće svega: od ukusne hrane i osvežavajućih pića, preko vrhunskih vina i kraft piva, do meda, slatkiša, aksesoara, nakita, garderobe i drugih unikatnih ručno pravljenih proizvoda. Gradski Bazar će započeti uz hitove iz Super FM tranzistora, donoseći nam zvuke koje smo obožavali kroz generacije. Nakon toga, muziku će preuzeti DJevi, Oysha i Milentija u subotu, dok će u nedelju atmosferu zagrejati Fat Dodo i Vuk Smiljanić.

Za više informacija o dešavanjima na opštini Stari grad zapratite instagram i facebook profil opštine.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.