AUTOBUS NA LINIJI 511 SE ZAMALO PREPOLOVIO USRED VOŽNJE: „Još da skinu zavesu i panoramsko razgledanje grada" FOTO
Slika iz autobusa koji kreće da puca na pola, Foto: Printscreen/RTS

ČARI GRADSKOG PREVOZA

AUTOBUS NA LINIJI 511 SE ZAMALO PREPOLOVIO USRED VOŽNJE: „Još da skinu zavesu i panoramsko razgledanje grada" FOTO

Na društvenim mrežama se deli fotografija zglobnog autobusa 511 koji kreće da puca na pola

Objavljeno:

Novi dan, nova avantura u gradskom prevozu. Možda ljudima na društvenim mrežama ovakve stvari mogu da budu komične, ali svakako nije prijatno kad se nalazite u ovakvom autobusu.

Na društvenim mrežama se deli fotografija zglobnog autobusa 511 koji kreće da puca na pola. Stanje gradskih autobusa, pogotovo onih trocifrenih koji idu ka predgrađima i prigradskim naseljima su u katastrofalnom stanju i ovo je još jedan od dokaza.

I pored ozbiljne situacije, mnogi su rešili da se našale na ovakvu situaciju u gradskom pevozu, jer kako kažu, na ovaj način su ljudi dobili jeftiniju klimu, prenosi City magazine.

„Kukate na vrućinu, čovek vam napravi luftiranje tamo gde je najzagušljivije i opet vam ne valja“; „Zamalo da ne postane autobus 255.5“; „Još da skinu zavesu i biće panoramsko razgledanje grada“ neki su od komentara.

Šalu na stranu, mnogi su ipak primetili da je pitanje vremena kad će na ovakvim autobusima da otpadaju šipke i stolice usred vožnje. Neki su i rekli da bi trebalo skrenuti pažnju vozaču u ovakvim situacijama, jer ovakvo vozilo ne bi moglo da krene ujutru iz pogona i verovatno se desilo u toku dana. Naravno, u teoriji bi trebalo da je tako, za praksu nismo sigurni.

Bonus video: Izgoreo autobus na Ibarskoj kod Rušnja

00:06

Izgoreo autobus na Ibarskoj kod Rušnja

(Espreso/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.