BEOGRAĐANKA OTIŠLA U MARKET DA KUPI TOALET PAPIR PA OSTALA U ČUDU: Odmah je upozorila sve KUPCE!
Toalet papir, Foto: Printscreen/Twitter

PAŽNJA

BEOGRAĐANKA OTIŠLA U MARKET DA KUPI TOALET PAPIR PA OSTALA U ČUDU: Odmah je upozorila sve KUPCE!

Potpuno u neverici zbog onoga sa čime se susrela, ova Beograđanka kaže da je od tada počela da zagleda svako pakovanje

Objavljeno:

Jedna Beograđanka ostala je šokirana situacijom koju je zatekla u većem supermarketu na Banjici dok je kupovala toalet papir.

Kako je navela u svojoj ispovesti za domaći medij, tokom kupovine došla je do rafa sa toalet papirom gde su bila velika pakovanja, kada se susrela sa neprijatnom situacijiom.

- Jedan kupac je ispred mene uzimao jedno pakovanje. Pričao je telefonom, izvukao pakovanje sa rafa i žurio do kase, kad je odjednom iz pakovanja ispala rolna. Tada je bolje zagledao i video da pored one rolne što je ispala u pakovanju fali još jedna - rekla je ova Beograđanka za "Kurir".

Potpuno u neverici zbog onoga sa čime se susrela, ova Beograđanka kaže da je od tada počela da zagleda svako pakovanje toalet papira na rafu,

- Na jednom pakovanju sa deset rolni sam videla da je jedan kraj takođe pocepan i da jedna rolna viri - rekla je i dodala:

- Ne mogu da verujem da potrošači pocepaju omot i uzmu po jednu rolnu papira - rekla je ona.

Da krađa toalet papira u Beogradu nije ništa neobično i novo čula je i od prijateljice i upozorila kupce da otvore četvore oči prilikom kupovine.

- Rekla mi je i da se na mrežama pokrenula rasprava o tome da pojedini kupci pocepaju pakovanje i izvuku rolnu. Treba otvarati četvore oči kad kupuješ toalet papir - istakla je ova Beograđanka.

Bonus video:

00:00

Evo kako se obrisati jednim listom toalet papira. I ostale kreativne upotrebe

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.