DEVOJKA DOŽIVELA HOROR U VOZU BEOGRAD - NOVI SAD: Čovek koji je seo pored nje pokazivao joj ODVRATNU STVAR! (FOTO)
Manijak u vozu pokazivao slike svog polnog organa, Foto: Printscreen/Facebook/Serbia Live - Beograd

UŽAS

DEVOJKA DOŽIVELA HOROR U VOZU BEOGRAD - NOVI SAD: Čovek koji je seo pored nje pokazivao joj ODVRATNU STVAR! (FOTO)

Ona je uspela da ga slika, a u njenoj objavi stoji detalji incidenta koji je doživela

Objavljeno:

Na društvenim mrežama, na stranici "Serbia live" jedna devojka objavila je neprijatnu situaciju koja joj se desila u vozu.

Naime, ona je objavila da ju je uznemiravao čovek koji je seo blizu nje tako što joj je na telefonu pokazivao eksplicitan sadržaj na njegovom mobilnom telefonu. Ona je uspela da ga slika, a u njenoj objavi stoji detalji incidenta koji je doživela:

"Danas sam se vozila u Srbija vozu koji je kretao iz BG-a u 09:00h za NS. Nepoznati čovek je sedeo malo dalje a zatim se premestio na sedište pored mene tako da ga jasno vidim. Ja sam sve vreme gledala u svoj prozor i samo sam u jednom trenutku primetila odsjaj od telefona i videla da se na njemu nalazi neka animacija pol*** o*gana. Pomislila sam da mu je iskočila neka reklama ili nešto, međutim on je sve vreme držao to na telefonu jasno upirući telefon ka meni.

- Kada bi neko drugi prolazio - sakrivao bi ga a onda opet pokazivao u mom pravcu. Ja sam se nakon što sam ga snimila premestila i potražila nekoga da ga prijavim ali je u tom momentu voz već stizao u NS. Drugarica kojoj sam istog trenutka poslala snimak i koja me je čekala na stanici mi je rekla da ga je videla kako prvi izlazi iz voza užurbano i zabrinuto, verovatno jer je video da sam ga snimila - napisala je članica i dodala:

- Slično ovome mi se desilo i kad sam imala 11/12 godina u prevozu samo što je čovek tada izvadio svoj po*** o*gan, nakon čega sam ja plačući izletela iz autobusa i nikome nisam smela da kažem jer me je bilo sramota i plašila sam se da me taj čovek ne nađe negde".

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.