JEZIV DETALJ NA UGLU KOD "RIBNIKARA": Policija zbog ovoga odmah reagovala, šta se dešava?! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

STRAŠNO

JEZIV DETALJ NA UGLU KOD "RIBNIKARA": Policija zbog ovoga odmah reagovala, šta se dešava?! (FOTO)

Plišane igračke kojih ima na desetine poređane su po prozorima škole, poneka knjiga, ikona, ali i zastava Srbije

Objavljeno:

Ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde je pre 40 dana dečak (13) iz očevog pištolja koji je prethodno ukrao iz sefa ubio svojim osam drugarica, druga i čuvara škole D. V. okupljaju se građani koji su došli da u miru i tišini još jednom odaju pomen tragično stradalim đacima.

Policija, inspektori i ekipe Hitne pomoći nalaze se oko zgrade, a ispred ulaznih vrata škole postavljena je školska klupa na kojoj se nalazi beli venac, belo cveće i veliki ram na kojoj su forografije deset nastradalih. Plišane igračke kojih ima na desetine poređane su po prozorima škole, poneka knjiga, ikona, ali i zastava Srbije.

- Jadni smo mi šta smo dočekali da sahranim mlade ljudi koji su tek počeli da žive - zakukala je jedna baba koja je došla da zapali sveću ispred škole.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Iznad zapaljenih sveća drugari stradalih zalepili si plakate na kojima piše "živite" uz mnogobrojne tužne poruke.

- Pamtićemo vas zauvek, vi ste među nama i nikad vas nećemo zaboraviti - piše u jednoj od poruka na plakatu.

Jedna baka prišla je pognute glave školskoj klupi gde je bila zajednička fotografija stradalih i pomilovala je, a potom zapalila veću.

- Došla sam da odam počast ovim malim anđelčićima koji su stradali. Nema reči utehe, čini mi se da je polako sve zatajio, a životi tih malih anđela se više ne mogu vratiti. Što je najgore ovo je tužno vreme za sve, za prosvetu, ma za sve - rekla je neutešna baka koja je došla iz Krnjače na četrdesetodnevni pomen.

Inače, sraman i jeziv detalj koji se nalazi na uglu ulice gde je škola u kojoj se dogodio nezapamćeni masakr tog 3.maja jeste kačket i metak koji je ostavljen na kačketu.

Policija je odmah reagovala i obavestila nadležne o tom događaju.

Bonus video:

00:20

Pucnjava u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.