OMILJENO GODIŠNJE TAKMIČENJE: Bebe staju jedne drugima na CRTU, biće i podrške za buduće roditelje!
Puzijada, Foto: Savetovalište Bebiron

ovih dana je podrška važna

OMILJENO GODIŠNJE TAKMIČENJE: Bebe staju jedne drugima na CRTU, biće i podrške za buduće roditelje!

Manifestacija ,,Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene

Objavljeno: 13:26h

Posle svih dešavanja u poslednjih mesec dana sigurno smo shvatili koliko je važno da se deci posvetimo više nego bilo čemu drugom, da budemo prisutni, da pratimo njihovo odrastanje i zajedno s njima koračamo kroz život! Da bismo sve to uradili na pravi način neophodna nam je podrška pravih, stručnih ljudi, a mi je nudimo besplatno!

Savetovalište Bebiron, prvo besplatno digitalno savetovalište za trudnice i nove sajber roditelje ima predlog za vas - ovog vikenda posetite manifestaciju ,,Dan za roditeljstvo".

U subotu 3.6.2023. godine, u Delta City pozvani su svi one čija deca rastu nekom novom brzinom.

Manifestacija ,,Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

12. Puzijada u Beogradu koju organizuje Savetovalište Bebiron održaće se od 11 sati i obradovaće sve mame i tate čiji bebironi uzrasta između osam do 14 meseci puzaju poput vetra. Savetovalište Bebiron je već pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže trenutke koje ćemo prepičavati u nedogled.

Puzijada
foto: Savetovalište Bebiron

Iako puzanje nije neophodan preduslov da bi beba prohodala, veoma je važno. Pomaže bebi da pravilno raste i da se razvije, a kada bebu od ranih meseci učite zabavi, igri, druženju, sportskom duhu, borbi za nagrade i ostvarivanju cilja, to je onda pun pogodak! Zato vas pozivamo na najslađu trku još slađih bebirona gde ćemo otkriti I šta ih najviše motiviše da prvi stignu na cilj! I to nije sve!

Nakon Puzijade u 14h započećemo jubilarnu 40. Bebironovu besplatnu Školicu za trudnice i tate. Prepoznatljiva po svojoj stručnosti, predavačima i temama kao što su vođenje trudnoće, rani rast i razvoj kao i ishrana beba i dece, besplatna Školica za trudnice i tate pored predavanja posebnu pažnju posvećuje pitanjima i interaktivnom pristupu koji godinama unazad neguje pod sloganom “Roditelje učimo, a o deci brinemo”.

Nakon Školice učestvujete sa vašim klincima u muzičkim radionicama, pogledajte plesne grupe naših najmlađih sugrađana i zajedno sa njima naučite i vi nove plesne korake.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.