HIT SCENA U BEOGRADSKOM PREVOZU! Trolejbus prokišnjava, a zbog poteza MAJSTORA cela zemlja NA NOGAMA (VIDEO)
Trolejbus, Foto: Dragana Udovičić

šou

HIT SCENA U BEOGRADSKOM PREVOZU! Trolejbus prokišnjava, a zbog poteza MAJSTORA cela zemlja NA NOGAMA (VIDEO)

Saobraćaj je bio otežan zbog gužve i poplavljenih ulica, a oni koji su uspeli da se smeste u gradski prevoz, dugo su čekali kako bi prešli većinu ulica i mostova

Objavljeno:

U jednoj ruci volan, u drugoj - kišobran! Često smo bili svedoci scenama u kojima vozači u gradskom prevozu telefoniraju i voze, ali da neko drži kišobran i upravlja, još nismo!

Na instagram stranici Moj Beograd, juče se pojavio snimak iz trolejbusa na liniji 41, na kojem se vidi kako se vozač skriva od kiše uz pomoć kišobrana.

Snimak kratko traje, nije poznato koliko dugo je vozač ovako vozio. Da li je to bilo nešto kratkotrajno ili ne, nije poznato. I da li je problem bio možda u prozoru ili nečem drugom, takođe se ne zna.

Beograd je juče u kratkim vremenskim periodima bio pogođen pljuskovima i gmrljavinom, koji su doprineli da se određene ulice poplave.

Saobraćaj je bio otežan zbog gužve i poplavljenih ulica, a oni koji su uspeli da se smeste u gradski prevoz, dugo su čekali kako bi prešli većinu ulica i mostova.

U gradskom autobusu je očigledno prokišnjavalo, kada je vozač raširio kišobran u toku vožnje, kako bi se sakrio od kiše, ali to ga nije sprečilo da nastavi sa vožnjom.

Do kraja meseca nestabilno vreme

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) je ranije najavio da se do kraja meseca očekuje promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenim pljuskovima i grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji uz pojavu grada i sa velikom količinom padavina za kratko vreme.

"U Beogradu danas i sutra promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom biće lokalna pojava, pa su padavine moguće u pojedinim delovima grada ili u široj okolini. Od subote nastavak promenljivog vremena, a dnevne temperature kretaće se u intervalu od 21 do 26 stepeni", saopštili su oni juče.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.