BEOGRAĐANIN VOZI 200 NA SAT KROZ CRVENO: Snimak ledi krv u venama! U EU se za ovo dobija doživotna! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ludilo

BEOGRAĐANIN VOZI 200 NA SAT KROZ CRVENO: Snimak ledi krv u venama! U EU se za ovo dobija doživotna! (VIDEO)

U Srbiji zakon takvo ponašanje poznaje samo kao “nasilničku vožnju”, a maksimalna kazna je 60 dana zatvora i oduzimanje vozačke dozvole na svega devet meseci
Objavljeno:

Jedan Beograđanin provozao je dopisnike nemačkog “Dojče velea” beogradskim ulicama i tom prilikom napravio mali milion prekršaja pri vožnji od 200 kilometara na sat, bez zaustavljanja na crveno…

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Za čak četiri sata ovakve vožnje Beograđanin stiže do Podgorice. Ovakva vožnja u Srbiji se smatra nasilničkom, a u Nemačkoj kartom za doživotnu robiju.

Ovakvo ponašanje u saobraćaju aposlutno je bezobzirno prema tuđim životima kažu u Komitetu za bezbednost saobraćaja.

– Ovaj vozač treba da bude srećan ako ga zaustavi policija, a ne pešak, bandera ili kamion – rekao je Damir Okanovića iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju, prenosi Blic.

Upravo tim povodom je i napravljen prilog. Nedavno je u Berlinu jedan penzioner poginuo jer su dvojica mladića jurcala automobilima po glavnom bulevaru. Osuđeni su na doživotni zatvor – zbog ubistva s predumišljajem.

U Srbiji zakon takvo ponašanje poznaje samo kao “nasilničku vožnju”, a maksimalna kazna je 60 dana zatvora i oduzimanje vozačke dozvole na svega devet meseci.

Pogledajte kako je izgledala ova vožnja:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.