SPREMITE SE ZA HAOS: Zbog radova ZATVORENE ULICE i IZMENJEN RED VOŽNJE, ovo je SPISAK IZMENA
Saorabaćaj, Foto: Profimedia

saobraćaj

SPREMITE SE ZA HAOS: Zbog radova ZATVORENE ULICE i IZMENJEN RED VOŽNJE, ovo je SPISAK IZMENA

Za sada se saobraćaj na beogradskim ulicama ne odvija loše

Objavljeno:

Na beogradskim ulicama jutros je standardno stanje u saobraćaju na ulicama, kažu u Pink taksiju za Telegraf.rs. U nekoliko ulica se izvode radovi pa je režim gradskog saobraćaja izmenjen a u Pink taksiju navode da su potpuno zatvorene tri.

- Zatvorena je Ulica Admirala Geprata, zatvorena je Volgina u blizini Opservatorija zbog radova, a takođe je zatvorena i Ulica Milke Grgurov -navode za telegraf.rs u Pink taksiju.

Dodaju da uprkos svemu, za sada se saobraćaj na beogradskim ulicama ne odvija loše.

- Prolazi se. Nema zastoja, nije bilo udesa, standardno za jutro - kažu u Pink taksiju.

Ipak, na Instagram stranici 192.rs objavljeno je da je kolaps na Plavom mostu.

Koje linije su izmenjene u Beogradu, informacije o gradskom prevozu

Linija 18

Zbog radova na toplovodu u Ulici braće Jerković menja se režim saobraćaja i trasa linije 18 gradskog prevoza.

U smeru ka Zemunu autobusi će saobraćati sledećom trasom: Svetozara Radojčića – Dragice Končar – Zaplanjska – Darvinova – Kumodraška i dalje redovnom trasom.

U smeru ka Medakoviću 3 autobusi će voziti redovnom trasom.

Linije 47 i 94

Zbog radova u resniku do 31. maja izmenjene su trase linija 47 i 94 u Resniku.

Linije 81 i 81L

Tokom rekonstrukcije Ulice Pavla Vujsića linije 81 i 81L izmenjene su na Altini do 24. aprila.

Linije 72, 607 i A1

Linije 72, 607 i A1 izmenjene su u zoni Aerodroma "Nikola Tesla" zbog radova.

Linije 94 i 95

Tokom izvođenja radova radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima duž ulica Аntifašističke borbe (Novi Beograd), došlo je do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu u ulici Аntifašističke borbe, na delu od raskrsnice sa ulicom Milutina Milankovića do raskrsnice sa ulicom Jurija Gagarina. Radovi će se izvoditi po fazama:

U aktuelnoj fazi vozila sa linija broj 94 će saobraćati ulicama: u smeru ka Bloku 45 – Jurija Gagarina, Marka Hristića, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok u suprtonom smeru će saobraćati redovno.

Vozila sa linije broj 95 će saobraćati ulicama: u smeru ka gradu – Jurija Gagarina, Bulevar Milutina Milankovića, Milentija Popovića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Linije 708 i 709

Zbog radova u Ulici Isidora Stojanovića u Plavim horizontima, do 22. aprila menjaju se trase linija 708 i 709.

Trasa je: Put za Plave horizonte, Milke Lukić, Nikolaja Saltikova, Koste Brankovića, Isidora Stojanovića i dalje redovnim trasama.

Koje ulice su zatvorene, gde su radovi u Beogradu

Braće Jerković

Radovi na toplovodu se izvode na kolovozu (desna saobraćajna traka), na delu od zone pešačkog prelaza koji se nalazi ispred zone raskrsnice sa Ulicom kružni put voždovački, sledećih pedesetak metara, gledano u smeru ka Autokomandi.

Autokomanda
Autokomandafoto: Printscreen/Naxi kamere

Tokom izvođenja radova doći će do potpunog zatvaranja desne saobraćajne trake (saobraćajna traka za pravo) na ovom delu, u smeru ka Autokomandi.

Palih boraca (Vinča)

Tokom radova na asfaltiranju i uređenju ulica i opštinskih puteva, menja se režim saobraćaja u Ulici palih boraca, u delu od Paje Jovanovića do Vinčanske, po fazama do 2. avgusta.

Dunavska (Boleč)

Kao i u Vinči, tokom radova na asfaltiranju i uređenju ulica i opštinskih puteva menja se režim saobraćaja i u Boleču, ali u Dunavskoj ulici, u delu od Ulice maršala Tita do 7. jula. Radovi se, takođe, izvode fazno do 2. avgusta.

Antifašističke borbe

U toku su veliki radovi na zameni toplovoda na Novom Beogradu. Saobraćaj je zatvoren u Ulici antifašističke borbe kod Buvljaka u smeru ka centru grada.

Bulevar despota Stefana

Tokom radova na izgradnji podzemnog elektroenergetskog voda menja se režim saobraćaja na Bulevaru despota Stefana od Porečke do Jovana Avakumovića i izmenjen režim saobraćaja u raskrsnici Bulevara despota Stefana i Porečke od 18. do 27. aprila.

Srednja

Tokom radova na redovnom održavanju za saobraćaj će biti zatvorena Ulica srednja, od Prave do Stepeničke, do 30. aprila.

Pante Tutundžića

Tokom radova na redovnom održavanju za saobraćaj se zatvara Ulica Pante Tutundžića, na deonici od Generala Mihajla Nedeljkovića do Danila Lekića Španca sa raskrsnicama do 21. aprila.

Ulica mira (Surčin)

Tokom radova na redovnom održavanju menja se režim saobraćaja u Ulici mira od 18. do 30. aprila.

Lole Ribara (Železnik)

Zbog radova na kanalizaciji Ulica Lole Ribara zatvara se do 9. maja.

Višnjička, dve lokacije

Tokom radova na izgradnji sportsko-rekreativnog centra SD Radnički, koje izvodi JP "Srbija gas", biće izmenjen režim saobraćaja u Višnjičkoj ulici, od Mirijevskog bulevara do raskrsnice sa Slanačkim putem. Izmena traje do 6. jula.

Tokom radova na redovnom održavanju ulica i opštinskih puteva na teritoriji grada, izmenjen je režim saobraćaja, zauzet deo kolovoza (leva saobraćajna traka u oba smera) u Višnjičkoj ulici, od raskrsnice sa pristupnom saobraćajnicom za parking garažu Tržnog centra "BIG FASHION" do raskrsnice Diljskom. U pitanju je faza 3, koja će se raditi do 30. aprila.

Volgina

Tokom radova na popravci postojeće i izradi nove kamne kocke biće zatvorena za saobraćaj Volgina učoca od ulaska u Opservatoriju do Veljka Dugoševića, do 8. jula.

Vukice Mitrović

Zbog radova na stambenoj zgradi zatvara se saobraćaj i zauzima kolovoz kod broja 53, sve do 23. avgusta, ali samo sredom.

Slavonska (Zemun)

Zbog radova na kanalizaciji zatvara se deo Slavonske ulice od Cara Dušana do Dobanovačke do 30. maja.

Karađorđeva

Tokom radova na zameni čeličnih konzolnih elemenata – nosača stubova javne rasvete na Brankovom mostu biće zatvoreni za saobraćaj i zauzeti delovi kolovoza, trotoara i stepeništa na delu Karađorđeve ulice ispod mosta. Radovi traju do 30. aprila, i to u periodu od 23.45 do 04.00 časa.

Grge Andrijanovića (Krnjača)

Tokom radova na izgradnji kanalizacije za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Grge Andrijanovića 1. deo (slepi deo), do 18. maja.

Koste Jovanovića (Voždovac)

Zbog radova u Ulici Koste Jovanovićamenja se režim saobraćaja od raskrsnice sa Jošaničkom do raskrsnice sa Lepeničkom, fazno u periodu od 8. aprila do 6. juna.

Isidora Stojanovića (Plavi horizonti)

Tokom radova na asfaltiranju i uređenju ulica Isidore Stojanović biće zatvorena za saobraćaj u periodu do 25. maja.

Blagoja Parovića

Ulica Blagoja Parovića zatvara se u fazama sve do 27. juna.

U ovoj ulici radi se vodovod.

Brankov most

Tokom radova na zameni čeličnih konzolnih elemenata – nosača stubova javne rasvete na mostu preko reke Save, u produžetku Brankove ulice, koje izvodi JP "Putevi Beograda", biće zatvorene za saobraćaj leve saobraćajne trake u oba smera, u periodu do 22. aprila, ali i od 25. aprila do 25. maja.

Jovice Vasiljevića

Zbog radova na kanalizaciji zatvara se ulica Jovice Vasiljevića od broja 1 do 96, izmena traje do 18. maja.

Vojvode Stepe (Kumodraž)

Zbog izgradnje kanalizacije menja se režim saobraćaja u Vojvode Stepe, između Gunjaka i Kalemarske do 20. maja.

Vojvode Dovezenskog i Aradska

Zbog izgradnje kanalizacije zatvaraju se ulice Vojvode Dovezenskog i Aradska od Bulevara kralja Aleksandra do Hektorovićeve, a izmena traje do 11. juna.

Dobropoljska

Dobropoljska ulica zatvara se za saobraćaj svake srede i subote do 22. aprila, zbog izgradnje stambenog objekta.

Radovi u Resniku

Zbog radova u Resniku zatvorene su sledeće ulice: Ratka Sofijanića 2. deo, Mandrinska, Mavrovska 2. deo i Mavrovska do 29. aprila.

Zatvorena mreža ulica u Kumodražu

Tokom radova na izgradnji kanalizacije za saobraćaj će biti zatvorene sledeće ulice u Kumodražu: Stare Porte, Kovačka, Vojkanovo sokače, Jasmina, Vinarska, Đurđevdanska i Miholjska do 20. jula.

Kolašinska

Tokom radova na izgradnji stambenog objekta zatvara se saobraćaj u Kolašinskoj ulici kod broja 31 do 26. aprila.

Milovana Lazarevića (Lazarevac)

Ulica Milovana Lazarevića zatvorena je do 31. maja zbog rekonstrukcije.

Šangajska (Batajnica)

Tokom radova na vodovodu u Batajnici, u naselju Šangaj za saobraćaj su zatvoreni delovi ulica Branka Živkovića, Nikole Demonje, Šangajska 1 deo, Mladih gorana i Belegiška, do 16. septembra.

Bonus video:

00:15

Zaustavljen saobraćaj da prođu Mađari

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.