PRIZOR IZ ŽARKOVA NIKO NE UME DA OBJASNI: Svi gledaju u kolica na parkingu marketa i NIŠTA IM NIJE JASNO! (FOTO)
Kolica zaključana, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

čega se sve ćemo nagledati

PRIZOR IZ ŽARKOVA NIKO NE UME DA OBJASNI: Svi gledaju u kolica na parkingu marketa i NIŠTA IM NIJE JASNO! (FOTO)

Da li je neko hteo da se našali, ne znamo, ali smo se svakako nasmejali

Objavljeno:

Svima nam se bar jednom desilo da nismo vratili kolica za kupovinu na svoje mesto. Naravno, to ne bi trebalo da radimo jer onda radnici iz prodavnice moraju da idu za nama i ispravljaju naše greške.

Za ovaj čudan fenomen sprovedeno je čak i istraživanje, a rezultat je sledeći - ponašanje ljudi uslovljeno je socijalnim pritiskom. Ako nam preti da nam neko uputi neodobravajući pogled ili reč, manje su šanse da ćemo ostaviti kolica nasred parkinga. Takođe, ako su sva kolica uredno poređana na svoja mesta, manje su šanse da ćemo mi biti prvi koji ćemo prekinuti taj niz.

Međutim, prizor koji je uslikan juče u beogradskom naselju Žarkovo niko ne može da objasni. Naime, nepoznato lice zaključalo je šoping kolica za banderu na parkingu marketa, a uz sliku priložen je i tekst: Ne znam šta da kažem. Gde drugde nego u Žarkovu.

Da li je neko hteo da se našali, ili je možda prisvojio kolica koja su u svojini marketa te se boji da bez istih ne ostane, ne znamo, ali smo se svakako nasmejali.

Kolica na parkingu
foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_
02:22

OD SADA POREZ I NA PARKING MESTA Poreski savetnik: To će rasteretiti poresku upravu i doneti prihod opštinama EVO KOLIKO SE PLAĆA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.