"MOŽDA SAM NADŽAK BABA, ALI SAM PRE SVEGA KUPAC": Gore mreže zbog NEPRIJATNOSTI iz jednog novosadskog BUTIKA!
Butik, Foto: Filip Plavčić

"mušterija je uvek u pravu"

"MOŽDA SAM NADŽAK BABA, ALI SAM PRE SVEGA KUPAC": Gore mreže zbog NEPRIJATNOSTI iz jednog novosadskog BUTIKA!

U komentarima koji su nastupili, javilo se još nekoliko korisnika sa sličnim pričam

Objavljeno:

Koliko ponekada možemo da pogrešimo, samo gledajući nekoga, najbolje govori ispovest žene iz Novog Sada, a koju je samo zbog, kako je rekla, malo lošijeg izgleda starije jakne, nekoliko prodavačica stigmatizovalo i nije želelo da je usluži, iako je kod sebe imala i novca i želje da kupi nove stvari.

Korisnica Tvitera po imenu Ljubica, podelila je sa korisnicima ove mreže svoje neprijatno iskustvo sa radnicama nekoliko butika u Novom Sadu, a koji nisu želeli da je usluže. Kako je rekla, kod sebe je imala novca na dve kartice, ali zbog jakne u kojoj je bila, svi su mislili da nije vredna pažnje, odnosno, da nema novca da kupuje u butiku. Nažalost, slična praksa, pratila ju je i kod frizera, gde su se radnici takođe vodili estetskim izgledom.

"Nedavno sam išla u NS da kupim jaknu. Imam 67g , stara jakna je baš neugledna, ali sam sada smršala i dobila sam želju da se ponovim. U nekoliko butika niko mi se nije obratio, čak ni dobar dan. Vrteli se oko mladih i doteranih. Izašla sam uvređena a imam dve kartice i verovatno više para. Slično je i sa frizerima . Otaljaju posao umesto da mi se posvete i dobiju stalnu dobru mušteriju koja uvek daje dobar bakšiš. Davno sam čula od jednog čoveka - nikada ne znaš ko ima para. A ja znam da mnogi ne znaju da rade svoj posao.", napisala je ona.

U komentarima koji su nastupili, javilo se još nekoliko korisnika sa sličnim pričama , a bilo je i onih koji su doživeli kontra efekat, kao jedna Maja. Naime, nju su zbog izgleda i načina oblačenja, uvek smatrali za osobu koja ima novca, dok joj se, kako je napisalo, dešavalo da ima jedva novca za najjeftiniju stvar.

"Ljubice, ja imam drugi problem. Gde god udjem, misle da imam para i svi se sjate oko mene, a meni bude neprijatno pa gledam imam li makar za najjeftiniju stvar da kupim zbog tolikog truda. U pravu ste da izgled vara.", napisala je ona.

Nakon njenog komentara, opet se Ljubica oglasila, ovaj put sa objašenjenjem zbog čega je loše izgledala, Naime, kako je rekla, pre kupovine, bila je izvesno vreme u bolnici.

"Ja sam tih dana izašla iz bolnice, baš sam bila "groblje". Mislim da je kod nas nevaspitanje u prvom planu. Mladost jeste arogantna (i u moje vreme), valjda je to prirodno i neka je. Ali se kod nas to pretvorilo u bahatost, bezobrazluk. Takve su bile i sestre u bolnici.", napisla je ona na kraju diskusije koja je zbog svoje težine, postala jedan od deljenijih tekstova na toj društvenoj mreži.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.