„STAROGRADSKA ZIMA“ JOŠ OVOG VIKENDA: Jedinstvena priika da uživate u zabavi i prazničnoj atmosferi
Starogradska zima, Foto: Promo

stvaramo uspomene

„STAROGRADSKA ZIMA“ JOŠ OVOG VIKENDA: Jedinstvena priika da uživate u zabavi i prazničnoj atmosferi

Park vojvode Vuka bio je omiljeno mesto susreta najmlađih sugrađana sa junacima iz bajki, vilama i vilenjacima, Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima i sve to uz sjajan muzički program

Objavljeno:

Praznična euforija sve nas je zahvatila, naročito srce Beograda tokom trajanja manifestacije „Starogradska zima“. Već drugu godinu sugrađani i svi gosti našeg grada uživaju u nezaboravnim trenucima, onim malim, ali značajnim, koji se pamte ceo život, jer moto „Starogradske zime“ glasi Stvaramo uspomene. Tako je predstojeći vikend ujedno i poslednji u kojem nas očekuje raznolik i kvalitetan sadržaj za sve generacije i predstavlja istovremeno još jednu priliku da upotpunimo praznične uspomene kroz druženje uz kuvano vino i toplu čokoladu, zabavu i muziku...

U proteklim danima praznične groznice, na ulicama našeg grada koje obasjavaju novogodišnji lampioni, posetioci svih starosnih dobi imali su priliku da uživaju na Topličinom vencu, u Skadarliji i opštini Stari grad, u koncertima poput nastupa akapela grupe „Famos“ kojim je svečano otvorena manifestacija, brojnim filmskim projekcijama, pozorišnim predstavama, koncertima i magičnim kreativnim radionicama.

Park vojvode Vuka bio je omiljeno mesto susreta najmlađih sugrađana sa junacima iz bajki, vilama i vilenjacima, Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima i sve to uz sjajan muzički program. Pored zabave, mališani su imali priliku i da nauče kako da se kreativno izraze u Muzeju primenjenih umetnosti kroz više tipova dečjih radionica - od crtanja, preko izrade novogodišnjih ukrasa, do reciklaže.

1 / 6 Foto: Promo

O lepoti zime u beomskoj Skadarliji koja je uvek omiljeno mesto susreta ne samo Beograđana, već i glavna destinacija svih stranih gostiju, ne treba naročito naglašavati koliko je bila romantična, bogata i ispunjena, jer zvuci starogradskih kafana i miris kuvanog vina raduju svakoga ko svrati.

Tradicionalno, prvi dan Nove godine, u Svetogorskoj ulici protekao je u znaku pravog brenda po kome su naša Opština i grad jedinstveni, uz smeh, zvuke i bajkovito šarene ukrase „Ulice otvorenog srca”. I ove godine mališani i njihovi roditelji mogli su da uživaju u muzičkom programu, druženju sa mađioničarima, akrobatama i junacima iz bajki, a svoje unikatne proizvode ponudili su naši kreativci, domaći proizvođači.

Bogati program „Starogradske zime“, dane ispunjene radošću, toplim rečima i veselim notama, organizovali su Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Mondo, Adria Media magazini i Muzej primenjenih umetnosti, a podršku su pružili sponzori manifestacije, Coca Cola Srbija i Skijališta Srbije.

Dođite da još ovaj vikend zajedno stvaramo uspomene kojima ćemo se rado vraćati do sledećih novogodišnjih praznika, kada nas za nepunih godinu dana na ulicama Starog grada očekuje nova „Starogradska zima“. Očekujemo vas ove subote u Skadarliji da zajedno napravimo foto uspomenu ispred kuće Đure Jakšića, ponesite dobro raspoloženje, a mi vam darujemo fotografiju za pamćenje!

Celokupan program „Starogradske zime“ dostupan je na sajtu Gradske opštine Stari grad, kao i na Instagram i Facebook stranici.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.