"IZDAJEM STAN SAMOHRANIM MAJKAMA KOJE SU ZBOG RUSA IZBAČENE": Beograđanka oduševila celu SRBIJU, kapa dole!
Majka sa detetom, Foto: Profimedia, Printscreen

BRAVO!

"IZDAJEM STAN SAMOHRANIM MAJKAMA KOJE SU ZBOG RUSA IZBAČENE": Beograđanka oduševila celu SRBIJU, kapa dole!

U moru bahatih i bezobraznih stanodavaca koji bez trunke križe zavesti izbacuju i čitave porodice iz stanova jer nisu u mogućnosti da plaćaju veću cenu kirije, ima i humanih....

Objavljeno:

Sa sve većim cenama kvadrata nekretnina u Srbiji porasla je i cena zakupa stanova, od garsonjera pa do onih većih - trosobnih. Zbog ogromne tražnje, koja prevazilazi ponudu, stručnjaci za nekretnine upozoravaju da u ovom trenutku nedostaje nekoliko hiljada nekretnina za najam.

Rusi, Beograd, Srbija
foto: Google Earth

Dolazak Rusa i Ukrajinaca je, kažu, samo dodatni, ali ne i ključni uzrok skoka cena stanova. Ipak, činjenica je da su mnogi stanodavci iselili dotadašnje podstanare, kako bi stan izdali ruskim državljanima za znatno veću kiriju.

Međutim, u moru bahatih i bezobraznih stanodavaca koji bez trunke križe zavesti izbacuju i čitave porodice iz stanova jer nisu u mogućnosti da plaćaju veću cenu kirije, ima i humanih.

Naime, na tviteru je osvanula objava koja nas je oduševila. Jedna korisnica je postavila oglas da izdaje stan u Begradu od 1. decembra, ali isključivo samohranim majkama sa detetom.

Sa obzirom na to da su stanodavci u mogućnosti da jednu "višak" nekretninu izdaju i na njoj profitiraju, oni osećaju slobodu da sa istom rade šta god žele. A kako im niko ne može stati na put bahatosti, u ovoj situaciji jedino može stati empatija, koju je upravo i pokazala ova korisnica.

Nažalost, iako u ovoj objavi nema ničeg spornog i problematičnog, našli su se oni koje je tvit uvredio.

Komentarisali su i to što korisnica nije navela cenu.

A našli su se i oni koji, iako nisu videli slike stana, da isti komentarišu.

Korisnici se već par interesanata javilo za stan, pa se nadamo da je neka majka sa detetom uspela da nađe utočište.

Dok većina nije krila oduševljene ovim potezom.

U komentarima su se javili još neki stanodavci koji nisu zlupotrebilili ovu situaciju, te istu cenu najma drže godinama unazad.

I mi ćemo samo reći SVAKA ČAST!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.