EVO ZBOG ČEGA SU OTKAZANI SVI LETOVI NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Saobraćaj ponovo normalizovan
Ilustracija, Foto: AP/EPA/Andrej Cukić, Printscreen

TEHNIČKE POTEŠKOĆE

EVO ZBOG ČEGA SU OTKAZANI SVI LETOVI NA BEOGRADSKOM AERODROMU: Saobraćaj ponovo normalizovan

Tokom večeri očekuje se i potpuna normalizacija, navedeno je u saopštenju Aerodroma, uz izvinjenje putnicima i zahvalnost na razumevanju

Objavljeno: 20:02h

Beogradski aerodrom Nikola Tesla zatvoren je od 16.45 za poletanja i sletanja iz tehničkih razloga. Prema našim saznanjima, na aerodromu je došlo do otkaza letova zbog tehničkih problema sa svetlom. Naime, deo piste nije bio osvetljen, a prema važećim zakonima, u takvim uslovima, avioni ne mogu da sleću i poleću.

Avio-saobraćaj se, u međuvremenu, vraća u normalu. Tokom večeri očekuje se i potpuna normalizacija, navedeno je u saopštenju Aerodroma, uz izvinjenje putnicima i zahvalnost na razumevanju.

Usled tehničkih poteškoća na Aerodromu Nikola Tesla Beograd, i više letova Er Srbije tokom popodneva i večeri koji su planirani za sletanje u Beograd biće preusmereno na Aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu.

Koronavirus, Korona virus, Korona-virus, Covid 19, Covid-19, Čarter Letovi, Aerodrom Nikola Tesla, Turisti, Grčka, Skiatos
foto: Ilustracija, EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

S druge strane, iz istih razloga, više letova koji su tokom popodneva i večeri planirani za polazak iz Beograda zabeležiće kašnjenje, saopštila je kompanija.

Dete, Avion, Dečak
foto: Profimedia

Er Srbija je u stalnom kontaktu sa nadležnim službama beogradskog aerodroma i spremna je da normalizuje saobraćaj, čim tehničke poteškoće na Aerodromu budu otklonjeni.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.