PIJANAC MU SEO U VOZILO PA IZVRŠIO VELIKU NUŽDU: Poslušajte NAJGORE ISKUSTVO taksiste iz BEOGRADA, tu nije bio KRAJ
Taksi, Foto: Profimedia, Printscreen

užasna neprijatnost

PIJANAC MU SEO U VOZILO PA IZVRŠIO VELIKU NUŽDU: Poslušajte NAJGORE ISKUSTVO taksiste iz BEOGRADA, tu nije bio KRAJ

Siroti taksista je probao da ukloni izmet sa sedišta, ali smrada nije mogao da se oslobodi

Objavljeno:

Biti vozač taksija istovremeno je naporan i zanimljiv posao, no uz podosta neugodnih situacija i ljudi.

Možda najodvratnije iskustvo ispričao je jedan taksista na grupi gde je na vezi sa kolegama, zbog čega je morao da opravda to što više nije u mogućnosti da nastavi svoju smenu.

Naime, njemu je nepoznati muškarac kojeg je trebao da odveze na Vračar, izvršio veliku nuždu na zadnjem sedištu. Ubrzo nakon što je muškarac izašao iz vozila, taksista je morao da odradi još jednu vožnju pri čemu su se naredni putnici neprijatno iznenadili sa "situacijom" na zadnjem sedištu.

Siroti taksista je probao da ukloni izmet sa sedišta, ali smrada nije mogao da se oslobodi. Zato je svoje kolege obavestio da mora da završi smenu jer nijw u mogućnosti da radi u takvim uslovima.

Poslušajte u videu njegovo neprijatno iskustvo.

Podsetimo, strukovno udruženje taksi preduzetnika SITAB uputilo je zahtev Gradu Beogradu zahtev za uvećanje cena, a zbog skoka troškova. Taksisti traže da start ubuduće iznosi 300 dinara, prva tarifa 100 dinara po kilometru, a druga odnosno treća - 130 i 200 dinara.

U dopisu poslatom Gradu Beogradu , između ostalog piše, da je cena goriva, održavanja vozila i svih troškova cene obavljanja taksi prevoza znatno uvećana u proteklom periodu. Zbog toga, ističu, nemoguće je poslovati sa trenutnim cenama taksi prevoza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.