"LAĐA" JE NAJUKLETIJA ZGRADA U BEOGRADU! Smrt šeta hodnicima solitera, tu su se dešavale najstrašnije stvari
Soliter užasa, Foto: Espreso

TEŠKA PRIČA

"LAĐA" JE NAJUKLETIJA ZGRADA U BEOGRADU! Smrt šeta hodnicima solitera, tu su se dešavale najstrašnije stvari

Komšije svedočile užasu

Objavljeno: 13:09h

U Ulici Vojvode Stepe kod broja 286-284 je stariji muškarac starosti oko 70 godina izvršio je samoubistvo skokom sa zgrade, prošle godine u septembru. Višespratnica "Lađa" za dve decenije odnela čak šest života.

Ovo je šesti slučaj samoubistva koji se dogodio u ovoj zgradi pa se postavlja pitanje šta je to toliko primamljivo samoubicama da baš ovu zgradu biraju kada se odluče da sebi oduzmu život.

Stanari ove više spratnice više nisu ni šokirani saznanjem da se kod njih dogodi tako nešto jer kako kažu, ovo je šesti slučaj koji se kod njih događa.

Pretposlednji i po svemu sudeći najjeziviji od svih je onaj u kom je žena ubila sina i supruga macolom na spavanju da bi potom izvršila samoubistvo skočivši u svetlarnik zgrade. Komšije kažu da je nesrećna žena živela sa problematičnim sinom i suprugom u Kumodražu ali da su u ovoj više spratnici ranije živeli, te da nikako sa njima nije mogla da izađe na kraj. Ona je u emotivnom rastrojstvu tada, uzela macolu i obojicu ih ubila na spavanju nakon čega je došla do zgrade u kojoj su živeli izvršila samoubistvo.

- Te scene se sećam kao da je juče bilo, još uvek mi je ta slika pred očima. Ona je pala na zaštitnu mrežu svetlarnika, krv je bila svud po spratovima. Znali smo da imaju probleme ali niko nije mogao da nasluti da će se tako nešto dogoditi - govori jedan od komšija zgrade u ulici Vojvode Stepe.

1 / 8 Foto: Printscreen/Google streetview

Podsetimo, 2017. godine Mirjana Ahačić (65) je jedna u nizu osoba koja se odlučila da u smrt skoče sa ukletog beogradskog solitera u Ulici Vojvode Stepe.

Sa istog sprata sa kog je skočila Mirjana bacio se pre devet godina mladić (23), koji nije bio stanar ove zgrade. On je pao na metalnu žicu i na mestu ostao mrtav. Tada su stanari ispričali da je on bar peti koji je odlučio da tu sebi presudi.

Brankica Berendika (37) skočila je niz spomenuti svetlarnik 3. avgusta 2006. samo sat vremena nakon što je macolom usmrtila svog muža Mladena (40) i sina Mijata (16) u njihovoj kući u Kumodražu.

Stanari su do sada bar šest puta zatekli krvav hodnik.

(Espreso)

-


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.