MIRA VUKAŠINOVIĆ PREMINULA U BEOGRADU!
Mira V., Foto: Printscreen/Facebook/Dnevna Doza Beograda

TUŽNO

MIRA VUKAŠINOVIĆ PREMINULA U BEOGRADU!

"Nije Beograd splav, produženi, besni automobili, tržni centri sreće i fasada Beograd je srce, osmeh, ljubav i dobrota poput tvoje"

Objavljeno: 13:45h

Večno će mirisati Dorćol na tvoj osmeh! Mira Vukašinović simbol Dorćola, ma i Beograda napustila nas je tiho, bez pompe. Na uglu u Strahinjića Bana, Mira nije bila obična cvećarka, ona je bila žena živa duša, a osmeh i dobrotu je delila besplatno svakom ko bi pored nje prošao. Mira je duša starih dobrih vremena i duša Dorćola, gde je nekada prestiž bio osmeh na licu, ljubaznost i dobra reč, a ne brza kola, dobra garderoba i skupocena pića po lokalnim restoranima i kafićima.

"Kada je sve tmurno i suncokret klonuo na kiši tvoj osmeh sija. Volela si svakog od nas više nego što i sami to umemo. Sunce si ovog neba, ona duša zbog koje je ovo najlepši grad na svetu. Nije Beograd splav, produženi, besni automobili, tržni centri sreće i fasada Beograd je srce, osmeh, ljubav i dobrota poput tvoje. Beograd je cvet po tvom srcu nazvan koji miriše kroz vekove jer ovde je sve večno", stoji u objavi Instagram stranice Dnevna doza Beograda, a ispod objave nizali su se komentari ljudi koji se sećaju Mire kao plemenite osobe koju ćete danas retko sresti na ulicama.

Volimo te Miro!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.