MUŠKARAC SE ZADOVOLJAVA KOD PARKIĆA U CENTRU BEOGRADA PA SE PERE NA ČESMI? Mrežama kruži SKANDALOZAN SNIMAK (VIDEO)
Parkić, Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

užasna scena!

MUŠKARAC SE ZADOVOLJAVA KOD PARKIĆA U CENTRU BEOGRADA PA SE PERE NA ČESMI? Mrežama kruži SKANDALOZAN SNIMAK (VIDEO)

"Ljudi,ja se izvinjavam.Al' da je dosla policija i njih bi je.....Previse imaju prava,da nije tako,ne bi bili u Srbiji", glase neki od komentara

Objavljeno: 09:36h

Na Instagram stranici Serbialive- Beograd objavljen je video sa šokantnim sadržajem.

Naime, kako je navedno u opisu, migrant se samozadovoljava u blizini parkića u kojem se nalaze deca, ali se to ne može jasno videti na snimku, pa je na nivou nagađanja.

"Zdravo. Snimak mi je poslala devojka, napravljen je pre 40ak minuta. Rekao bih da je migrant u pitanju. Apel policiji! Na snimku se vide deca pored ovog monstruma. Za**voljava se i posle se pere na česmi. Park ispod ministarstva finansija, centar grada.”, ističe se u objavi.

Korisnici društvene mreže zaprepastili su se video zapisom i ostavili brojne komentare osude:

"Treba im ograničiti kretanje ako su u kampovima neka tamo i ostanu. Skupiti potpise da to tako i bude a ne da se slobodno kreću gde oni žele. Ovo je naša zemlja i treba da poštuju naša pravila.";

"Zasto niste sišli da sklonite decu ...svi nešto snimaju niko ne reaguje";

"Ljudi,ja se izvinjavam.Al' da je dosla policija i njih bi je.....Previse imaju prava,da nije tako,ne bi bili u Srbiji" glase neki od komentara.

Podsetimo, gotovo svakodnevno se pojavljuju snimci i fotografije raznih ludaka koji se ne ustručavaju da bilo šta urade naočigled drugih ljudi.

Jedan takav manijak zatekao je prošlog meseca putnike u tramvaju u Beogradu. Naime, kako se vidi na snimku, čovek sedi u tramvaju i samozadovoljava se pred svima. Kako se navodi, on sve vreme gleda u devojke i nesmetano onaniše.

Snimak je objavljen na Instagram stranici "serbilive_beograd", a putnik užasnut ovim prizorom napisao je: "Ovo nije realno šta čovek radi usred bela dana , tramvaj linija 12 gleda u devojke i samozadovoljava se, da li neko može da reaguje na ovo", navodi se uz objavu.

Pogledajte osetljiv video snimak:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.