GRADIĆE SE TUNEL OD SAVE DO DUNAVA: Goran Vesić otkriva sve o sledećem VELIKOM PROJEKTU U BEOGRADU! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

intervju nedelje

GRADIĆE SE TUNEL OD SAVE DO DUNAVA: Goran Vesić otkriva sve o sledećem VELIKOM PROJEKTU U BEOGRADU! (VIDEO)

Gradski menadžer za Espreso otkriva šta je sve u planu da Beograd postane bolje mesto za život

Objavljeno: 16:14h

Gradski menadžer Goran Vesić, u intervjuu za Espreso priča o svemu što je urađeno u poslednjih nekoliko godina, o trenutnim planovima, na čemu grad trenutno radi kada su obrazovne institucije u pitanju, kako da svako dete koje se rodi u Beogradu dobije svoje mesto u vrtiću, koliko je Beograd zaradio od Nove godine, kako napreduje rekonstrukcija Slavije, tri saobraćajnice, na Slaviji, u Bulevaru Oslobođenja, u Ruzveltovoj, ali i na čemu se trenutno radi, i koji su budući planovi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pogledajte ceo intervju sa gradskim menadžerom:

Bili ste član Izvršnog odbora Skupštine grada, pa odbornik, pa poslanik Narodne skupštine, savetnik, sekretar Privremenog organa grada Beograda, pa gradski menadžer. Na čemu trenutno radi gradski menadžer, i šta je urađeno u poslednjih nekoliko godina?

foto: Filip Plavčić

- Trenutno radimo na pripremi planova za narednu godinu. U januaru počinju da se sprovode nabavke, da se pripremaju planovi, a onda treba da se realizuje sve ono što smo pripremili u planovima, budžetu za 2017. godinu. Čeka nas mnogo obimnog posla, a ono na čemu sam posebno ponosan je što smo uspeli da iskoristimo za ove tri godine da se grad potpuno stabilizuje, finansijski, i da posle mnogo dugo vremena ima neku svoju viziju razvoja, da se više gradi, da se menja i vizuelno, i kada je u pitanju kvalitet života. Sada počinjemo da beremo plodove tog rada, jer nijedan projekat ne može da se realizuje za mesec dana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.