"MOMAK, SVAKA TI ČAST": Gest POLICAJCA iz Barajeva oduševio SVE, vratio je VERU u LJUDE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Telegram/ SERBIA LIVE - BEOGRAD

svaka čast!

"MOMAK, SVAKA TI ČAST": Gest POLICAJCA iz Barajeva oduševio SVE, vratio je VERU u LJUDE! (FOTO)

Policajcima je u opisu posla da su uvek na usluzi građanima i da su tu da nas čuvaju i da nam pomažu u nevolji, ali nekada ni ne razmišljamo o tome već tu činjenicu uzimamo zdravo za gotovo

Objavljeno:

Na Telegram stranici Serbia live- Beograd objavljena je fotografija koja pokazuje divan gest solidarnih ljudi.

Naime, kako je naveo čovek koji je poslao fotografiju, policijski službenik PS Barajevo pomogao je deki koji je u kolicima gurao baku.

“Zdravo, ako nije problem da objavite ovo velikodusno delo od strane policijskog sluzbenika PS Barajevo. Jutros je velikom brzinom priskocio u pomoc starijem, slabo pokretnom deki koji je u invalidskim kolicima gurao svoju suprugu kako bi mu pomogao da zenu podignu na trotoar a zatim i stepenik od kafica. Danas je retko da se vide ovakvi mladici, svaka pohvala za tvoju policijsku stanicu, MOMAK SVAKA TI CAST!”, navodi se u objavi.

kolica
foto: Printscreen/Telegram/ SERBIA LIVE - BEOGRAD

Policajcima je u opisu posla da su uvek na usluzi građanima i da su tu da nas čuvaju i da nam pomažu u nevolji, ali nekada ni ne razmišljamo o tome već tu činjenicu uzimamo zdravo za gotovo.

Podsetimo, da to nije tako pokazao je i pre nekoliko meseci jedan Novosađanin objavivši fotografiju lokalnog policajca na delu.

Naime, novosadski čuvar reda naišao je na salve pozitivnih reakcija kada je pomogao devojci u kolicima da bezbedno prođe pored deonice koja je u radovima ispred Instituta za javno zdravlje Vojvodine u Futoškoj ulici.

Autor fotografije koji je prisustvovao ovom, za njega neobičnom, a za policajce sasvim normalnom postupku koji im, kako kažu, "ide u rok službe", objavio ju je na svom tviter nalogu uz komentar:

"Zaustavio je saobraćaj, potom išao iza ove devojke u kolicima nekih pedesetak metara kako bi mogla bezbedno da pređe deo puta gde su radovi a onda joj i pomogao da se popne nazad na trotoar. Bravo dečko! To je policajac sa velikim P!"

I mi se produžujemo pozdravima za policajce koji ovih dana vraćaju veru ne samo u njihov poziv, već u dobrotu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.