GEST VREDAN DIVLJENJA: Beograđanin spasao labuda koji se smrzavao! (FOTO)
Foto: facebook / Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije

bravo!

GEST VREDAN DIVLJENJA: Beograđanin spasao labuda koji se smrzavao! (FOTO)

Maleni labud je spasen i sada ima dom!
Objavljeno:

Prava drama odigrala se na Božić na Dorćolu. Niska temperatura i hladnoća, nisu pogodile samo građane. Naime, Dorćolci su naišli na prizor koji ih je itekako zabrinuo, pa su se odmah bacili u akciju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Beba labuda spažena je u vodi okružena ledom. Zabrinuti Beograđani nakon haosa koji je nastao na Zemunskom keju, učinili su sve da pticu spasu od smrzavanja.

Građani su se obratili različitim grupama preko društvenih mreža, a odazvala su se iz Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije. Pošto je ptica bila udaljena od obale, nakon nekog vremena kada se približila uspeli su da je izvuku, ali onda je nastao novi problem.

Gde udomiti malog labuda dok ledeni talas ne prođe?

Nakon mnogo napora i bezuspešnih pokušaja, konačno se javio mladić koji je udomio labuda. Nenad Stojkov došao je po pticu automobilom, dao joj hranu i vodu, a sada se nalazi na sigurnom i toplom!

- Sve je sada u redu. Labud će u kratkom roku biti zbrinut. Hvala Nenadu na susretljivosti. Nenad ima dobre uslove i srce VELIKO KAO KUĆA! Pratićemo narednih sati i dana sudbinu ovog mališana. Nadamo se da će sve biti u redu -napisali su na svojoj fejsbuk stani iz Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije.

Bravo za Nenada!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.