"KOŠULJE KRATKIH RUKAVA TREBA SPALITI"! Espreso MODNA PATROLA je ulovila Aleksu, OVO JE TAJNA NJEGOVOG STILA (FOTO)
Aleksa Bjelica, Foto: Emilija Jovanović

NJEGova opuštena elegancija je fokus

"KOŠULJE KRATKIH RUKAVA TREBA SPALITI"! Espreso MODNA PATROLA je ulovila Aleksu, OVO JE TAJNA NJEGOVOG STILA (FOTO)

"Zabluda da je samo skupa odeća lepa odeća te se i sa malo novca može lepo obući"

Objavljeno: 14:34h

U današnjoj akciji Espreso modne patrole, naša ekipa naletela je na jednog mladog momka koji voli da posveti pažnju svom stilu i odabiru odeće.

Zvezda naše rubrike je Aleksa. On ima samo 19 godina i voli modu od srednjoškolskih dana. Kaže da se stilom oblačenja mogu pokriti nesigurnosti, ali ispolji originalnost.

espreso modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Primetili smo da je Aleksin stil između "kežual" i elegantnog, te nas je interesovao da li su i ostale njegove kombinacije takvog tipa.

"S obzirom na to da istovremeno radim i studiram, prilagodio sam stil oblačenja i za jednu i za drugu priliku" rekao nam je ovaj mladić.

Osim odevnih kombinacija, pažnju pridaje i odabiru aksesoara koji upotpunju njegov sti, i kako nam je objasnio, uvek na sebi ima barem jednu stinicu.

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

"Volim sve vrste nakita. Vrlo često nosim ogrlice, prstenje. Nedavno sam izbušio uvo tako da mi je minđuša pridodaje neki poseban utisak, pa nju ovih dan najčešće nosim", dodao je.

Zatekao nas i i inspirisao jednom rečenicom, a to je da su i naočare postale deo nakita i da ih on redovno nosi.

"Metalni okviri su nakit sam po sebi, i moj stil je takav da su naočare neizostavan deo. Deluju prirodno, a efektne su" rekao je Aleksa za portal Espreso.

espreso modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Njegova današnja odevna kombinacija bile su crne pantalone i prugasta košulja, koje decenijama predstavljaju nepogrešiv duo. A ono što nam je posebno izazvalo pažnju su čarape sa natpisom "Leave me alone" iliti na srpskom "Ostavi me na miru".

espreso modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Saznali smo da su čarape njegova strast i da u svojoj koleciji ima čak nekoliko desetina različitih.

"Čarape obožavam i svuda ih kupujem. Nosim i jednobojne sa zanimljivim natpisima ali i šarene koje su mi najdraže za uklapanje u zimskim odevnim kombinacijama. Trudim se da odeću uklapam prema njima, a ne obrnuto" rekao nam je Aleksa.

"Zima me više inspiriše. Leti sam primoran da nosim kraće rukave iako ih ne volim. Pogotovo ne košulje kratkih rukava, mislim da ih treba spaliti. Što više mogu ja nosim duge rukave. Takođe ne nosim šortseve nikad. Barem ne na javnom mestu" dodao je.

1 / 2 Foto: Emilija Jovanović

Osim čarapa, rekao nam je da su mu strast i pantalone, ali i da farmerke ne podnosi i da ih čak nema u svom ormaru.

"Nosim samo pantalone, i njih imam brdo. Kad god sam u šopingu uvek uhvatim sebe kako idem prema delu prodavnice na kojem su pantalone" uz smeh je ispričao za Espreso.

espreso modna patrola
foto: Emilija Jovanović

Aleksu smo pitali odakle inspiracija za odabir stila, gde nam je on objasnio da je u školskim danima imao priliku da vidi kako izgleda "profesionalna moda" oprobavši se u ulozi modela. Rekao nam je i da nije teško izgledati lepo. Smatra da je zabluda da je samo skupa odeća lepa odeća i da se i sa malo novca može lepo obući.

(Espreso / Jovana Vojinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.