DA LI SI SIGURAN? Mali tvrdi: Sve ulice kojima prolazi gradski prevoz prohodne!
Foto: Fonet

beograd na ledu

DA LI SI SIGURAN? Mali tvrdi: Sve ulice kojima prolazi gradski prevoz prohodne!

Kako je gradonačelnik naveo , GSP funkcioniše uz uredno grejanje i snabdevanje električnom energijom.
Objavljeno:

Siniša Mali, gradonačelnik Beograda izjavio je da komunalni sistem grada funkcioniše na pravi način na niskim temperaturama, te da su sve ulice kojima prolazi gradski prevoz prohodne, uz uredno grejanje i snabdevanje električnom energijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mali je danas, sa predsednikom Skupštine grada Nikolom Nikodijevićem i direktorima gradskih preduzeća, na brodu "Topčiderka", prisustvovao akciji lomljenja i uklanjanja leda u rukavcu kod Velikog ratnog ostrva.

foto: Fonet

Na brodu je održana i sednica Štaba za vanredne situacije, a Mali je nakon nje novinarima rekao da se vide rezultati dobre pripreme, jer su sva javna preduzeća uradila posao kako treba, pa u glavnom gradu nema problema zbog lošeg vremena.

Kako je istakao, nema problema na ulicama, na kojima se sada preventivno posipa kalcijum-hlorid, kako bi se sprečila pojava leda, dok elektrane rade punim kapacitetom, pa nema većih kvarova ni kada je u pitanju grejanje.

Gradska čistoća je, kaže, angažovala sve kapacitete kako bi se čistile pešačke zone, a jedini problem je pucanje starih vodovodnih cevi.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.