Zelenilo Beograd: 300 radnika od jutros čiste sneg!
Foto: Fonet

pomažu građanima

Zelenilo Beograd: 300 radnika od jutros čiste sneg!

Kako navode, do 9.00 sati su očišćena sva stajališta javnog prevoza iz redovnog progama zimskog održavanja površina, zatim površine ispred republičkih i gradskih organa, staze, trotoari i stepeništa iz prve kategorije održavanja površina JKP Zelenilo Beograd
Objavljeno:

Javno komunalno preduzeće (JKP) Zelenilo Beograd saopštilo je da od jutros 300 radnika tog preduzeća čisti sneg i da će biti angažovani dok god za to bude potrebe, kako bi gradjanima obezbedili bezbedno i neometano kretanje kroz Beograd.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U saopštenju se navodi da je na terenu angažovano 40 vozila krupne i sitne mehanizacije. Kako navode, do 9.00 sati su očišćena sva stajališta javnog prevoza iz redovnog progama zimskog održavanja površina, zatim površine ispred republičkih i gradskih organa, staze, trotoari i stepeništa iz prve kategorije održavanja površina JKP Zelenilo Beograd. Vrši se, kako se u saopštenju dodaje, uklananje snega i posipanje soli i emulzije sa staza i platoa, dečjih igrališta, stepeništa, trotoara, u i oko parkova i skverova u svih 10 centralnih gradskih opština.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.