"TAŠTA SE KROZ VIŠNJICU ŠETA"! Pljušte komentari na snimak iz dvorišta, KAPITALAC OD 3 METRA GMIŽE, DA SE NAJEŽIŠ!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Serbialive_beograd_rezerva

smehotresno

"TAŠTA SE KROZ VIŠNJICU ŠETA"! Pljušte komentari na snimak iz dvorišta, KAPITALAC OD 3 METRA GMIŽE, DA SE NAJEŽIŠ!

I naravno, kao i uvek, čak i ovakav sadržaj bio je inspirativan ljudima da napišu šaljive komentare

Objavljeno: 16:16h

Na Instagram stranici objavljen je video snimak ogromne zmije, prema rečima onih koji mogu lako prepoznati rasu, u pitanju je belouška, dugačka minimum 3 metara.

Ova ogromna, navodno bezopasna zmija, usnimljena je u dvorištu zgrade na lokaciji Višnjička banja u Beogradu.

Za one koji ih se boje, ovaj prizor nije bio nimalo lep, dok oni koji se malo više razumeju tvrde da je ova rasa bezopasna.

I naravno, kao i uvek, čak i ovakav sadržaj bio je inspirativan ljudima da napišu šaljive komentare, a mi smo izvodjili one najzanimljivije.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd_rezerva

"Tašta se kroz Višnjicu šeta", "Znaš kad ću sad da sednem u dvorište", "Kad bi je ugledao odma bi na obe noge dobio 4x4", nizali su se komentari.

Podsetimo, sezona zmija uveliko traje, a ljudi širom Srbije nailaze na njih skoro svakodnevno. Leto je period godine kada su zmije najaktivnije jer se upravo u ovom periodu pare i životinje su koje su aktivne na visokim temperaturama.

Upravo u letnjem periodu najviše posla ima za čuvenog Vladicu Stankovića, vatrogasca i najpoznatijieg hvatača zmija u Srbiji, a i šire. Vladica koji je inače iz Vladičinog Hana je sigurno najtraženiji čovek leti, naročito u Pčinjskom okrugu.

U jeku sezone ragovarali smo sa čuvenim hvatačem zmija koji nam je odmah na početku objasnio da nema razloga za brigu jer se u Srbiji od 10 vrsta zmija nalaze samo 3 vrste koje su otrovne i koje se ređe sreću od neotrovnih.

"Mi u Srbiji imamo 3 vrste otrovnica i to su poskok, šarka i planinski šargan. Poskok se nalazi na 200 metara nadmorske visine, dok je šarka već na malo višoj nadmorskoj visini, pa se može naći na mestima iznad 600 metara nadmorske visine. Šarki u predelu Beograda i Vojvodine nema, retko koja se može naći eventualno na Fruškoj gori, njih ima više ka južnom delu Srbije i mogu se naći recimo u Zaječaru, Negotinu, Kladovu, Jagodini, itd. Što se tiče planinskog šargana, to je najređa vrsta zmija otrovnica u Srbiji i može se naći tek na 2000 metara nadmorske visine", počinje priču naš sagovornik.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.