DUŠAN I MILICA LUTAJU PO BEOGRADU U POTRAZI ZA "PLAVIM KRAVAMA": Evo o čemu se radi! (VIDEO)
Dušan Veljović, Foto: Printscreen/Youtube/Rts

priče iz beograda

DUŠAN I MILICA LUTAJU PO BEOGRADU U POTRAZI ZA "PLAVIM KRAVAMA": Evo o čemu se radi! (VIDEO)

"Srbija je neispričana bajka i što je više priča čujete, to je više volite“

Objavljeno:

Dušan Veljović u slobodno vreme luta po Beogradu i o njemu pravi lepe, zanimljive i kratke priče, koje objavljuje na Tik Toku na profilu "bluecowlist”, odnosno, „Plava Krava Lista“.

Dušan je završio višu elektrotehničku, a potom master u Beču za marketing i objašnjava da je naziv njegovog profil na Tik Toku, "bluecowlist", u stvari metafora.

„Mi smo u potrazi za pričama i destinacijama koje ćete zapamtiti kao kada biste videli plavu kravu“, objašnjava Dušan.

Lokacije o kojima će napraviti priču bira u dogovoru i uz pomoć devojke Milice, bez koje možda ne bi ni nastali ovi klipovi. Dosta istražuju literaturu o samom Beogradu, a često predloge dobijaju i od svojih prijatelja i pratilaca.

„Najveći deo vremena se provede u samom istraživanju. Dosta priča dobijamo od ljudi, ali uvek moramo da sednemo i istražimo, što oduzima najviše vremena, a klipovi se posle brzo urade“, dodaje Dušan.

U proseku, za klip od jednog minuta potrebno je najmanje tri sata rada. Priče biraju ne samo da bi udovoljili ukusu pratilaca, već da bude izuzetna kao da smo videli plavu kravu.

„Neke priče možda i nemaju i neće imati veliki broj pregleda, ali to nas neće zaustaviti da uradimo ono što želimo, to jest da predstavimo Beograd i Srbiju“, naglašava poznati tiktoker.

Otkriva da od ovoga nemaju nikakvu materijalnu korist i sve rade iz čiste ljubavi, ali imaju, kako kaže, nešto što ne može da se kupi, a to je emotivna podrška od roditelja, od porodice, prijatelja i pratilaca.

„Poslednja dva meseca smo dobili tri miliona pregleda za četrdesetak klipova i dosta podrške smo dobili u komentarima, a svaki komentar nam daje nadu da radimo nešto kako treba“, navodi Dušan Veljović.

Namera im je da za svaki dan u godini snime po jednu priču.

„Srbija je neispričana bajka i što je više priča čujete, to je više volite“, zaključuje Dušan.

( Espreso / Rts )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.