ŠTA ĆE VAM OVO GLUPIRANJE? Društvenim mrežama kruži OPASAN snimak sa ulice u Sremčici, da li imate mozga? (VIDEO)
Ulična trka, Foto: Printscreen, Profimedia

ŠTO TO RADITE?

ŠTA ĆE VAM OVO GLUPIRANJE? Društvenim mrežama kruži OPASAN snimak sa ulice u Sremčici, da li imate mozga? (VIDEO)

Ovo nije igra, nije šala, nije izazov, nije dokaz hrabrosti, već glupost koja može da košta života

Objavljeno: 12:34h

Pored redovnih i upornih policijskih kontrola, a osim toga i čestih nesreća čiji smo svedoci skoro svakodnevno, vozači se jednostavno ne smiruju.

Naime, na društvenim mrežama, kruži snimak ulične trke u naselju Sremčica, kod okretnice gradskog autobusa na liniji 511, a na snimku se može videti kako dva automobila jedan do drugog kreću pod punim gasom u istovreme, dok usredini stoji mladić koji im je i dao signal za pokret.

" Za sve ljubitelje auto trka, skoro svako veče Sremčica okretnica 511, uživo trka. Ulaz besplatan. Omladina, ne znam šta će im ovo glupiranje, iako je 23h opet je koliko toliko prometno tuda I opasno u jednom delu puta zbog klizišta, brzo se izgubi kontrola. Na svakih nekoliko meseci fali neka bandera ili jedno drvo manje", piše u opisu vide snimka, a pogledajte kako je izgledala ta rizična situacija.

Podsetimo se i nedavne trke na Novom Beogradu

Naime, na semaforu, dva automobila koja su stajala jedan do drugog, čim se upalilo zeleno pojurili su napred. Vozač koji se nalazio iza njih sve je snimio i objavio na društvene mreže.

Ljudi u komentarima naveli su da se radi o automobilima marke "Tesla".

Jedan korisnik "Telegrama" upitao je: "Ko je pobedio?"

Drugi je napisao: "Pa je l' ima neke svrhe tih par hiljada kamera instaliranih svuda po Beogradu, ili one snimaju samo selektivno?"

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.