MANIJAK NAPAO SUPRUGU BEOGRADSKOG MANEKENA Lepotici hteo da unakazi lice kiselinom?!
Foto: Profimedia

Napad nije slučajan

MANIJAK NAPAO SUPRUGU BEOGRADSKOG MANEKENA Lepotici hteo da unakazi lice kiselinom?!

Dosadašnja istraga pokazala je da napad najverovatnije nije slučajan, već da je neko želeo da je zaplaši. Inspektori ispituju zbog čega je beogradska lepotica sa Dorćola tako napadnuta, kao i da li su u pitanju neraščišćeni računi
Objavljeno: 07:10h

Beogradska policija traga za muškarcem koji je u nedelju ujutru kiselinom pokušao da sprži lice Vladani R., beogradskoj lepotici koja je udata za jednog srpskog manekena, objavio je "Alo".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dosadašnja istraga pokazala je da napad najverovatnije nije slučajan, već da je neko želeo da je zaplaši. Inspektori ispituju zbog čega je beogradska lepotica sa Dorćola tako napadnuta, kao i da li su u pitanju neraščišćeni računi.

PANIKA NA DORĆOLU! Manijak napada žene i poliva ih KISELINOM!

- Ona je bila na ulici ispred svog stana, kada joj je s leđa prišao muškarac. Stavio joj je krpu na usta i dok se ona branila, poprskao ju je kiselinom po kosi i licu. Ona je uspela da se otrgne, nakon čega je napadač pobegao, a nju je suprug uspeo da stavi u auto i odveze u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lake povrede - dodaje naš sagovornik.

Kako ovaj list saznaje, policija je obavila razgovor sa Vladanom, koja ili nije želela, ili nije mogla da pomogne inspektorima. Kako bi što pre došli do napadača, policija je uzela snimke sa obližnjih kamera.

- Oštećena je dala veoma šturu izjavu, kao i njen muž. Nije mogla da opiše napadača, s obzirom na to da joj je prišao sa leđa. Rekla je samo da je bio obučen u crno i imao kapuljaču jakne preko glave - dodaje naš izvor.

Gotovo istu izjavu policiji dao je i njen suprug, koji se, inače, bavi manekenstvom, dok je i sama Vladana u tim vodama. Prema našim informacijama, inspektori su obavili razgovor i sa komšijama napadnute, koji takođe nisu bili od koristi.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.