LJUDI, DA LI MI OVO DOBRO VIDIMO? KIRJOS HVALIO ĐOKOVIĆA?! Dežurni Novakov pljuvač sad ga zove Lebron Džejms tenisa
Foto: EPA/Scott Barbour

NE DOGAĐA SE ČESTO

LJUDI, DA LI MI OVO DOBRO VIDIMO? KIRJOS HVALIO ĐOKOVIĆA?! Dežurni Novakov pljuvač sad ga zove Lebron Džejms tenisa

On je tehnički naš Lebron Džejms, kaže Nik

Objavljeno: 16:23h

Nik Kirjos je u intervju koji je dao za CNN govorio i o Đokoviću samo ovoga puta to je bilo u pozitivnom kontekstu:

- Zdravlje i sigurnost su mi uvek na prvom mestu. Na kraju, to je samo teniski turnir koji igramo i mislim da on ne bi trebalo da bude važniji od zdravstvenih protokola. Igrači su, kada su dolazili, znali na ograničenja koja će biti. Nema mesta prigovaranju. Da se svi bave pandemijom kao Australija, bila bi druga priča. Mislim da se Australija stvarno dobro nosi sa pandemijom. Kao zemlja smo dobro radili. U Melburnu smo sa ’balonom’ odradili sjajan posao.

Kirjos Đoković
foto: EPA/Jose Mendez

- Osećam se sasvim sigurno. Tokom prošle godine se nisam tako osećao. Mislio sam da je prerano za igru bilo. Mislim da je sada sigurnije. Ne želim da ugrozim druge osobe. Imam osobe koje volim i ne želim da ih ugrozim Kovidom, ali mislim da je sada sigurno.

Na kraju je spoemnuo i trunir Adria tur koji je Novak oragizovao prošlog leta:

- Novak Đoković je jedan od lidera našeg sporta. On je tehnički naš Lebron Džejms. Treba da bude primer svim teniserima. Kada je radio neke stvari tokom pandemije, to nije bilo pravo vreme. Znam da svi greše, neko izađe iz koloseka, mislim da moramo biti odgovorni. Na kraju dana, mi smo kolege, takmičimo se jedni protiv drugih, bavimo se istim poslom. Niko zaista nije Novaka smatrao odgovornim. Svi se ponekad ’pogube’, ali mislim da je trebalo da se povuče. Ne radim ove stvari zbog medijske pažnje. Tako sam vaspitan i samo pokušavam da radim ono što je do mene.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.