OVO JE KUĆA OD ZLATA NAJBOGATIJEG SRPSKOG POLITIČARA: Kad ukapirate o kome je reč... (VIDEO)
Za njega je 2018. glasalo blizu 20.000 građana, Foto: Printscreen

šokantna priča

OVO JE KUĆA OD ZLATA NAJBOGATIJEG SRPSKOG POLITIČARA: Kad ukapirate o kome je reč... (VIDEO)

Velelepna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit

Objavljeno:

Draško Stanivuković je sve što ne očekujete od političara sa brdovitog Balkana - mlad i materijalno situiran.

Poreklom iz jedne od najbogatijih porodica Banja Luke, u politiku je ušao sa 18 godina pristupajući opozicionoj stranci centra Partiji demokratskog progresa (PDP).

foto: Printscreen

Počeo sam tada zato što sam tada jedino i mogao, zbog punoletstva. Duh moje porodice je uvek bio opozicioni i otuda u meni od malih nogu duh da primetim da ovde ne valja i da može bolje", ispričao je Stanivuković za BBC na srpskom.

Tokom sedmogodišnje političke karijere Stanivuković je prešao put od najmlađeg odbornika Skuštine grada Banja Luka 2016. godine do najmlađeg poslanika u parlamentu Republike Srpske 2018. godine.

foto: Printscreen

Za njega je 2018. glasalo blizu 20.000 građana, što znači da je dobio veću podršku od daleko iskusnijih političara i funkcionera velikih stranaka.

Tako je sa 25 godina postao najmlađi poslanik u parlamentu Republike Srpske, ali i poslanik sa najviše osvojenih glasova.

Zbog toga je u pojedinim medijima proglašen „najvećim iznenađenjem izbora", pa i „čudom od deteta", dok su mu mediji bliski vlasti dodelili epitet „mladog tajkuna".

foto: Printscreen

Član Predsedništva BiH Milorad Dodik je tokom jedne rasprave Draška Stanivukovića nazvao "pobačajem" navodeći da niko drugi nije htio da bude kandidat za gradonačelnika, pa su našli njega (Draška) "pobačaja" da to bude.

foto: Printscreen

Na opasku potpredsednika NSRS Denisa Šulića, da ne koristi te izraze, Dodik je u svom maniru rekao:

- Šta fali tom izrazu.To je racionalan izraz za ono što on radi.

Folk zvezda Goga Sekulić snimila je video spot za svoju pesmu ”Dečko moj” u velelepnoj vili aktuelnog poslanika u Narodnoj skupštini RS-a Draška Stanivukovića!

Video, koji obarao rekorde gledanosti, snimljen je u Banjaluci, a najveći deo kadrova je, ne bez razloga, zabležen u kući zastupnika PDP-a.

foto: Printscreen

Velelepna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vredi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Kuća, u kojoj stanuje i mladi poslanik, vlasništvo je Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom. Kako je za ATV potvrdio Draško Stanivuković, spot koji je snimljen u kući njegove porodice jedan je od tri snimljena u toj vili.

foto: Printscreen

Draško Stanivuković kaže da je vila njegove porodice i do sada bila otvorena za sve koji su želeli da snime video ili fotografije za njih bitnog događaja. Tako je, navodi, fotografisano 50 matura, 70 rođendana, 30 svadbi, dve veridbe i snimljena tri spota.

foto: Printscreen

Za sve to, tvrdi Stanivuković, nikome nije uzeta ni jedna KM naknade, a svi koji su u vili boravili iz tog razloga su iz Banjaluke. Stanivuković kaže i da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.