TRAMP SE ZALEDIO KAD MU JE MELANIJA OVO URADILA! Svi pričaju o ovom DETALJU posle debate! (VIDEO)
Melanijino čudno ponašanje, Foto: Print Screen Youtube

šta joj je, pobogu?

TRAMP SE ZALEDIO KAD MU JE MELANIJA OVO URADILA! Svi pričaju o ovom DETALJU posle debate! (VIDEO)

Dok su se udaljavali s pozornice Melania i Donald držali su se za ruke i onda je ona u jednom trenutku samo silovito istrgnula svoju ruku iz njegove

Objavljeno: 13:36h

Na posljednjoj predsedničkoj debati, dvanaest dana pre izbora Donald Tramp i Džo Bajden sukobili su se oko načina upravljanja pandemijom koronavirusa u SAD-u i rasnih pitanja u zemlji te brojnih drugih tema.

Na društvenim mrežama raspravljalo se o njihovim stavovima, ali pričalo se opet i o prvoj dami Amerike Melaniji Tramp i njenom neobičnom ponašanju.

Trenutak o kojem svi pričaju na društvenim mrežama i pitaju se što se događa s Melanijom dogodio se na kraju same debate kada su supružnici Trump napuštali pozornicu.

U jednom trenutku Melania je naglo istrgnula svoju ruku iz suprugove, a ovo nije prvi put da na ovaj način otima ruku iz Trumpove.

- Melania, jesi li dobro? Opet je istrgnula ruku iz njegove, ovo nije prvi put. Njegovo ponašanje deluje pomalo nasilno, ali ona kao da je navikla na to - bili su komentari na Twitteru.

Otkako je Trump postao predsjednik šuška se o narušenim bračnim odnosima između njega i Melanije.

Ova bivša manekenka rodom iz Slovenije navodno minimalno komunicira sa suprugom, a neki od zaposlenika u Beloj kući tvrdi kako predsednik Amerike i Melania spavaju u odvojenim sobama i tokom dana se gotovo i ne viđaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.