SNEG STIŽE NA OVAJ PRAZNIK?! Meteorolog izneo detaljnu prognozu, mnogima se neće svideti!
Ilustracija, Foto: Beta/Dragan Gojić

spremite se

SNEG STIŽE NA OVAJ PRAZNIK?! Meteorolog izneo detaljnu prognozu, mnogima se neće svideti!

Naš pozati meteorolog Marko Čubrilo je na svom Fejsbuk profilu objavio šta nas očekuje u narednom periodu što se tiče vremenske prognoze

Objavljeno:

U petak tokom dana pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine, sa najvišom temperaturom od 20 do 25 stepeni, dok se u narednim danima očekuje zahlađenje.

Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom koja se ponegde može zadržati i tokom prepodneva, u većini mesta i sa slabim prizemnim mrazem, a lokalno se slab mraz očekuje i na 2 metra visine.

Krajem dana se na severu očekuje postepeno povećanje oblačnosti. Vetar će biti slab do umeren, jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni, najviša od 20 do 25 stepeni. U Beogradu će jutro biti sveže, u pojedinim delovima grada sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano.

DO VIKENDA TOPLO, ZATIM UMERENO ZAHLAĐENJE I PROLAZNA KIŠA. OD NEDELJE PONoVO MALO TOPLIJE, A OKO 27.10. MOGUĆE NOVO...

Posted by Marko Cubrilo on Wednesday, October 21, 2020

Naš pozati meteorolog Marko Čubrilo je na svom Fejsbuk profilu objavio šta nas očekuje u narednom periodu što se tiče vremenske prognoze.

On je napisao da nas u narednom periodu očekuje zahlađenje i kiša, ali da je sve to i dalje neizvesno. Početak novembra bi mogao doneti hladne noći i relativno tople dane, a nakon toga je moguće jače zahlađenje.

Vetar će u petak biti slab, jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 9 stepeni, najviša oko 23. U subotu ujutro na severu i zapadu, a tokom prepodneva i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom uz manji pad temperature. Od nedelje umereno do potpuno oblačno i još malo hladnije, mestimično sa kišom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.