HOROR, POGINULA BLOGERKA I NJENO TROJE DECE! Pregazio ih je VOZ!
Tačan uzrok nesreće još uvek nije poznat, Foto: Instagram

nesreća

HOROR, POGINULA BLOGERKA I NJENO TROJE DECE! Pregazio ih je VOZ!

Britanka Zoe Pauel tragično je nastradala na putu dok je sa decom Fibi (8), Simeonom (6) i Amelijom (4) putovala ka novoj kući.

Objavljeno: 10:38h

Policija je saopštila da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć, u blizini železničkog mosta, kada je na automobil u kojoj su bili blogerka, njen suprug i deca udario kamion.

Vozač kamiona koji ima 56 godina zadobio je lakše povrede, piše "San". Scene sa mesta nesreće toliko su zastrašujuće da su šokirale i radnike Hitne pomoći, piše britanski list.

Blogerka Zoi Pauel često je pisala o tome kako voli da bude mama i da decu odgaja "jednostavnim radostima". Isticala je da roditeljstvo donosi i stresne trenutke, ali da ih oni divni momenti potpuno zasene. Pričala je i koliko voli da slika sa svojom decom.

- Stvari koje uzimamo zdravo za gotovo, takve kakve jesu - poput krevetića za decu, kolica koja guramo, sedišta za automobile koja nameštamo ili cipela koje im obuvamo - stvari se menjaju, a mi se okrećemo i shvatimo da su te svakodnevne stvari bile lepe - napisala je.

Zoi je objavila i časopis "Mama book" kojim je inspirisala ostale roditelje da odgajaju decu uz sitne radosti.

Zoi i Džoš venčali su se kada su imali 18 odnosno 19 godina. Na Fejsbuku je obeležila devet godina njihovog braka i poručila: "Ko je znao da će trajati ovoliko kada smo se venčali?".

Bila je presrećna zbog svih stvari koje je delila sa suprugom.

"Tragedija, srce mi se slomilo zbog ove porodice", "Stravična nesreća, moje saučešće", komentarišu na društvenim mrežama vest o nesreći koja je potresla ogroman broj ljudi.

Iz policije su saopštili da intenzivno istražuju uzrok nesreće.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.