OVAJ SLEPI PAS JE UJEDINIO LJUDE U SRPSKOM GRADU: On je dokaz da možemo DA SE VOLIMO I BRINEMO O DRUGIMA (FOTO)
Slepi pas, Foto: Tviter printscreen

SVAKA im ČAST

OVAJ SLEPI PAS JE UJEDINIO LJUDE U SRPSKOM GRADU: On je dokaz da možemo DA SE VOLIMO I BRINEMO O DRUGIMA (FOTO)

Objavu smo pronašli na Tviteru a čim smo je videli znali smo da je naša dužnost da je podelimo sa svetom, da je podelimo sa vama

Objavljeno:

Zaposleni na novosadskoj Lukoil pumpi u ulici Bulevar Vojode Stepe, godinama unazad dokazuju da nije teško pomoći drugom, pogotovo slabijem od sebe. U ovom slučaju radi se bespomoćnom psu.

Objavu smo pronašli na Tviteru, a čim smo je videli znali smo da je naša dužnost da je podelimo sa svetom, da je podelimo sa vama.

Crni pas sa slike je slep, a ljudi sa pumpe mu svakodnevno pružaju hranu, vodu i ono najpotrebnije, ljubav.

Uz fotogradiju je napisano sledeće:

"Zahvalnost i pohvala za zaposlene na benzinskoj pumpi Lukoil (B.vojvode Stepe, Novi Sad), koji godinama unazad brinu o dobrobiti oslepelog psa."

Kako to obično biva, svi koji su naišli na post nisu ostali ravnodušni pa su se komentari nizali, jedan za drugim. Tako smo zaključali da je slatka kuca zbog svoje tužne priče poznata u ovom kraju i da je ne hrane samo radnici sa pumpe već svako ko na ovuda prođe.

Bravo, svaka čast, sve pohvale bili su najčeše pisani komentari.

Korisnici Tvitera izrazili zahvalnost osoblju sa pupmpe, koji u ova teška vremena kada više no ikad važi poslovica da je čovek čoveku vuk, vraćaju veru u ljude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.