NAJEŽIĆETE SE KADA VIDITE ŠTA JE JEDAN STUDENT PRE 15 GODINA UČINIO ZBOG LJUBAVI: Njegova priča i danas živi
Ljubav bez granica, Foto: Printscreen, Profimedia

ZA SVAKU POHVALU

NAJEŽIĆETE SE KADA VIDITE ŠTA JE JEDAN STUDENT PRE 15 GODINA UČINIO ZBOG LJUBAVI: Njegova priča i danas živi

Tvit je za kratko vreme podeljen više od dve stotine puta

Objavljeno: 14:57h

Ljubav. Najveći životni pokretač, najuzvišenija emocija, nadahnuće i inspiracija. Ne postoji ništa što ne možete učiniti kada vas klima ljubavi ponese. Ljubav ne mari za vreme ni godine i ostavlja trag svuda oko sebe. Predanja o njoj prepričavana su u knjigama, otkucaji njenih emocija opevana su u pesmama, ali samo jedna je oživela u ispitnim skriptama.

Na papirusu i finim tkaninama, izjave zaljubljenih duša prelazile su pustinje i okeane, putovale nedeljama i mesecima ne bi li topiila srca voljenih.

Danas nam zahvaljujući internetu stižu brzinom svetlosti. Tako je i ova ljubavna priča, dospela do Tvitera i za kratko vreme prikupila preko 2000 lajkovla:

Evo i zašto:

-Spremam ispit iz prava i upravo sam saznala da je ovu skriptu iz koje ja ucim sad napisao sadasnji asistent svojoj koleginici prije 15ak godina dok su jos studirali jer je bio ludo zaljubljen u nju pa iskreno ima li vece ljubavi nego da ti covjek SASTAVI SKRIPTU iz prava jer eto, piše u objavi devojke pod pseudonimom Tekiletina.

Zaljubljeni momak skripte je sastavio i namenio isključivo jednoj dami, izvesnoj Petri Zaharan.

Još je dirljivije to svoje simpatije prema koleginici podelio sa čitavim fakultetom, a ovo čarobnu priču ostavio u nasleđe budućim generacijama.

I možda neko, ko bude čitao ove redove, pomisli...bila su to druga vremena. Tada je društvo bilo iskrenije, život jednostavniji a ljubav bezbrižnija. No, sama činjenica da je pomenuta tema privukla toliko pažnje, dokazuje nam, upravo suprotno. Jer ljubav ne poznaje prepreke, prelazi granice a nemoguće pretvara u moguće.

Nadamo se da se njihova priča, srećno završila,..a mi na kraju naše, možemo samo da se složimo jednim korisnikom Tvitera i romantičnom asistentu poručimo sledeće:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bojana Đurović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.