BUDUĆI KRALJ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SA VENČANJA PRINČEVA! Bila je Meganina ideja, a sve je zakuvao Čarls!
Foto: printscreen

ispričao tek sada

BUDUĆI KRALJ OTKRIO NAJVEĆU TAJNU SA VENČANJA PRINČEVA! Bila je Meganina ideja, a sve je zakuvao Čarls!

Princ Čarls otkrio je da je imao važnu ulogu na venčanju princa Vilijama i Kejt Middleton 2011. godine u Londonu

Objavljeno:

Princ od Velsa, Čarls(71), otkrio je kako je veliki ljubitelj klasične muzike, gostujući na ''Classic FM-u'' kod poznatog voditelja Alana Titčmarša. Princ je otkrio kako je klasika njegov omiljeni izbor i da se često iz njegovih dvorskih zvučnika može čuti upravo taj pravac.

''S vremena na vreme volim organizovati neke zanimljive klasične događaje gde uživamo slušajući glazbu uz čaj i fine kolače'', rekao je Charles.

foto: EPA / NEIL HALL / POOL

Otkrio je i tajnu venčanja njegovog starijeg sina Vilijama.

''Moj stariji sin ima jako puno razumevanja za moj izbor, pa mi je tako dopustio da za njegovo venčanje napravim klasičnu play listu'', izjavio je u spomenutoj muzičkoj emisiji.

Budući kralj se nada da su ljudi uživali u njegovom izboru, a kao posebno uzbudljivo navodi druženje s orkestrom gde razmenjuju znanje i iskustva kada je klasika u pitanju. ''Divno je imati tu privilegiju da možeš orkestru sugerisati šta da sviraju'', otkrio je Čarls.

Ovo nije prvi put da je princ uskočio u posao glazbenog urednika, još jedan veliki dan obeležio je upravo njegov odabir, odabrao je glazbenu koračnicu za Meghan Markle kada je ulazila na crkveni deo obreda.

Svi još pamtimo ''gospel'' s venčanja odmetnutih Megan i Harija, ali se šuškalo da je to bila Meganina ideja i to je ''zakuvao'' Čarls.

''Jedan od njegovih članova osoblja prijatelj je s bivšim članom zbora. Tu je veza'', rekao je izvor blizak Čarlsu.

foto: AP/Alastair Grant

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.