SNS: Bačena bomba na kuću predsednika mesnog odbora
Foto: preentsreen/ youtube/

monstuozno

SNS: Bačena bomba na kuću predsednika mesnog odbora

Bomba, na svu sreću nije ekplodirala, i porodica Zdravković je dobro

Objavljeno: 16:04h

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke u saopštenju koje je dostavila informativna služba stranke navodi da je danas pre podne bačena bomba na kuću Nebojše Zdravkovića, predsednika MO Pinosava na Voždovcu, te konstatuje da se nastavljaju napadi inspirisani mržnjom na političke neistomišljenike.

Dodaju da bomba nije eksplodirala, a kući su, kako navode, u trenutku napada bili Zdravković, njegova majka, supruga i maloletni sin.

"Da su počinioci imali ozbiljne namere potvrđuje i činjenica da je bomba pronađena bez osigurača, a da je nedaleko od nje pronađena i kašika od eksplozivne naprave", navodi se u saopoštenju SNS, koja poziva nadležne organe da u najkraćem roku pronađu počinioce i da ih privedu pravdi.

U saopštenju SNS konstatuje da su ugrožavanje života, uništavanje imovine, pretnje i uvrede jedina politika SzS-a, a da "monstruozni napadi, koji su postali svakodnevnica, a inspirisani su mržnjom koju svakodnevno Dragan Đilas i njegovi saborci iz SzS-a demonstriraju, postaju sve jeziviji i prevazilaze granice normalnog".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.