IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG RADOVA: Ovo je korisno znati
Foto: Dado Đilas

VAŽNO OBAVEŠTENJE

IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG RADOVA: Ovo je korisno znati

Zadržavanja nema na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji

Objavljeno: 14:36h

Zbog radova na dva auto-puta i više drugih putnih pravaca, danas je izmenjen režim saobraćaja, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, između petlji Žednik Bačka Topola, u smeru Subotica - Beograd, u toku su radovi na sanaciji kolovoza naizmenično u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a planirani datum završetka je 25. april.

U zoni tunela Sopot na auto-putu E-80, između Niša i Pirota, u toku su radovi na izgradnji nadvožnjaka, a za saobraćaj je zatvorena preticajna saobrashajna traka, u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

Radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije uz povremeno naizmenično propuštanje vozila su do 30. Aprila na putu Vrdnik - Irig, a adekvatna saobraćajna oprema i signalizacija upozorava na radove i smanjenje brzine.

Između Pakovraće (Markovica) i Užica u toku su radovi na pojačanom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila,i trajaće do 30. juna.

Na putu Blace - Beloljin u toku su radovi uz naizmenično propuštanje vozila.

Zadržavanja nema na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji, a prema informacijama Uprave granične policije u 13.00 sati, zadržavanja nije bilo ni na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.