AKO URADIŠ TAKVU STVAR, PA ŠTA OČEKUJEŠ? Vulin otvoreno o incidentu!
Aleksandar Vulin na RTS-u, Foto: printscreen

muškarac napao vojnika

AKO URADIŠ TAKVU STVAR, PA ŠTA OČEKUJEŠ? Vulin otvoreno o incidentu!

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je za RTS da su, po naredbi vrhovnog komandanta Vojske Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, pojačane mere Vojske u Valjevu, jednom od žarišta koronavirusa

Objavljeno:

Aleksandar Vulin je, gostujući u Dnevniku RTS-a, rekao da se sinoć čuo sa Aleksandrom Vučićem koji je naredio da se u Valjevu, jednom od žarišta koronavirusa, pojačaju mere.

"Jel' moguće da ste tako neodgovorni? Napadneš zdravstvenog radnika koji je tu da spase život, sram te bilo. Naravno da je savladan, sud će odlučivati o kazni. Ali izvinite, u vanrednom stanju napadneš vojnika, pa šta očekuješ", upitao je Vulin?

Kako će izgledati prosto na Sajmu

"Kada je reč o Sajmu, gde je vojska pripremila 3.000 kreveta za zaražene sa najblažim simptomima, Vulin je objasnio da će pored kreveta biti postavljene kasete za odlaganje stvari."

Postojaće, dodaje, paravani za privatnost, prostor u kom će moći da se gleda televizija.

"Javljaju se preduzeća koje hoće da pomognu – da doniraju punjače, televizore. Biće to pristojan prostor, ali nijedan prostor za izolaciju nije hotel. Mi ćemo učiniti sve da bude pristojno, tu ćemo da se lečimo, a ne da uživamo", napominje ministar odbrane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.