TRAMPOVA PORUKA VUČIĆU I SRBIJI! Pažljivo pročitajte reči američkog predsednika
Aleksandar Vučić i Entoni Godfri , FOTO, Foto: Printscreen/Instagram / buducnostsrbijeav

sad upućuje čestitke

TRAMPOVA PORUKA VUČIĆU I SRBIJI! Pažljivo pročitajte reči američkog predsednika

Donald Tramp, predsednik SAD-a, uručio je čestitke predsedniku Srbije povodom Dana državnosti

Objavljeno: 12:58h

Predsednik SAD Donald Tramp čestitao je predsedniku Srbije i srpskom narodu Dan državnosti, uz poruku da se raduje još bližem partnerstvu dve zemlje.

Ličnu čestitku američkog predsednika Vučiću je danas uručio ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri, objavljeno je na Instagram profilu "Budućnostsrbije".

"Poštovani predsedniče, američki narod i ja lično upućujemo najtoplije čestitke Vama i srpskom narodu povodom proslave Dana državnosti, 15. februara", navodi se u Trampovoj cestitki.

SAD i Srbija dele, piše predsednik SAD, zajedničku viziju vaše zemlje, viziju koja je zasnovana na produbljivanju regionalne saradnje, jačanju demokratskih institucija, mirnom rešavanju razlika među susedima i izgradnji bolje budućnosti za građane Srbije.

"Normalizacija odnosa sa Kosovom treba da ostane prioritet na putu evropskih integracija Srbije", navodi Tramp.

Predsednik SAD takođe poručuje Vučiću: "I ubuduće se možete osloniti na podršku SAD na putu ostvarenja vašeg cilja članstva u EU, kao i u naporima u sprovođenju reformi koje ce biti neophodne kako biste do tog cilja stigli", naveo je predsednik SAD.

Uz čestitke i želje za "radosnu proslavu Dana državnosti", Tramp je dodao da se raduje još bližem partnerstvu Srbije i SAD.

Srbija obeležava Dan državnosti 15. februara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.