ŽESTOK OBRAČUN U SKUPŠTINI: U glavnim ulogama ZORANA, MARTINOVIĆ I VJERICA RADETA!
Zorana Mihajlović, Aleksandar Matinović, Vjerica Radeta, FOTO, Foto: Marina Lopičić/Filip Plavčić/Printscreen

HAOS U SKUPŠTINI

ŽESTOK OBRAČUN U SKUPŠTINI: U glavnim ulogama ZORANA, MARTINOVIĆ I VJERICA RADETA!

U raspravi o amandmanima u Skupštini Srbije radikali su danas optužili ministarku Zoranu Mihajlović da je špijun, dok je šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović rekao da ne može da prihvati to i da su njeni rezultati vidljivi

Objavljeno:

U raspravi o amandmanima u Skupštini Srbije radikali su danas optužili ministarku Zoranu Mihajlović da ješpijun, dok je šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović rekao da ne može da prihvati to i da su njeni rezultati vidljivi. Poslanici Srpske radikalne stranke (SRS) podneli su ukupno 54 istovetna amandmana na Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji u kojima su tražili brisanje svakog člana zakona.Kako je ocenila poslanica SRS Vjerica Radeta, ovaj zakon je toliko loš, da ne postoje amandmani kojima bi mogao da se ispravi. "Kroz ovaj i ostale zakone o kojima ćemo raspravljati, nedvosmisleno je jasno da Zorana Mihajlović kao resorni ministar zapravo radi protiv interesa Vlade i samim tim protiv interesa države Srbije", istakla je Radeta. Ona je dodala da su radikali mnogo puta rekli i Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić da je krajnje vreme da se ministarka skloni sa tog mesta.

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović rekao je da je "Zorana Mihajlović toliki izdajnik da je deo vlade koja se danas nalazi u Drvaru i Mrkonjić Gradu zajedno sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem".

On je pozvao da se rasprava o amandmanima ne svede na lični obračun i pitao da li on treba da kaže "čiji muž radi neki posao koji je u skladu sa zakonom ili ime poslanika SRS čija žena radi ovde u Skupštini".

Martinović je dodao da su rezultati rada Zorane Mihajlović vidljivi i da ne može da prihvate ideju da je ona izdajnik.

Radeta je odgovorila da je jedina zasluga Mihajlović "Behtel gde je budžet oštećen za 300 miliona evra" i da je "javna tajna u Srbiji da je Zorana špijun u Vladi Srbije".

Martinović je uzvratio pitanjem "šta je izdala Zorana Mihajlović, tako ste tvrdili i da je Vučić izdajnik. Šta je to Vučićć izdao? Tako ste tvrdili da Vučić samo što nije potpisao neki papir kojim se odriče suvereniteta na Kosovu i Metohiji. Gde je taj papir?" Martinović je odgovorio i na komentare da je juče imenovan na sedmu funkciju - člana Saveta Univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i ponovio da ta funkcije nije plaćena i da se tog posla prihvatio "zato što želi da pomogne univerzitetu i srpskom narodu u južnoj srpskoj pokrajini."

Bonus video:

(Espreso, agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.