SILOVAO ŠVALERA VILAMA, ZET GA DRŽAO NA ZEMLJI! Branio SESTRINU ČAST i počinio MONSTRUOZAN ZLOČIN!
Pobili se zbog žene, Foto: AP

brutalna osveta

SILOVAO ŠVALERA VILAMA, ZET GA DRŽAO NA ZEMLJI! Branio SESTRINU ČAST i počinio MONSTRUOZAN ZLOČIN!

Dvadesetogodišnja Elida Cani, koja je bila u braku sa Kurtijem, švalerisala se sa žrtvom, Arbenom Gječijem nekoliko meseci, što je znalo gotovo celo selo

Objavljeno:

Zločin koji se odigrao u jednom selu u blizini Tirane potresao je Albaniju, ali i pobudio interesovanje prištinskih medija.

Naime, 34- godišnji Arben Gječi izboden je vilama i ostavljen da se smrzne na velikoj hladnoći. Pronašli su ga lokalni seljaci, ali nisu uspeli da blagovremeno obaveste vlasti i prebace ga u Tiranu gde bi mu bila ukazana adekvatna medicinska pomoć.

Zločinci
Zločincifoto: Printscreen

Kako je kasnija istraga utvrdila, zločin su počinili 34-godišnji Esat Cani u saradninsa svojim zetom Defrimom Kurtijem, a motiv je bila "odbrana sestrine časti".

Dvadesetogodišnja Elida Cani, koja je bila u braku sa Kurtijem, švalerisala se sa žrtvom, Arbenom Gječijem nekoliko meseci, što je znalo gotovo celo selo.

Ukaljala čast porodice: Elida Cani
Ukaljala čast porodice: Elida Canifoto: Printscreen

Njen brat nije mogao više da podnese ovu situaciju pa je odlučio da uzme pravdu u svoje ruke. Osveta je bila brutalna. Švaler je, kako trvdi policija, analno silovan vilama i ostavljen da iskrvari.

Canijeva sestra, čija je afera dovela do zločina, stala je na stranu svog brata i nije slučaj prijavila policiji.

Bračni par Elida i muž "rogonja" Defrim Kurti su stavljeni u kućni pritvor, dok se Esat Cani nalazi u tatvoru gde čeka suđenje.

BONUS VIDEO:

Žandarm vrši pretres i traži nož, nakon čega napadači ustaju i zagrljeni odlaze (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Indeksonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.