SVAKO MOŽE U HODNIK UN, A SAMO NEKO NA VAŽNE SASTANKE! Premijerka Srbije isprozivala Tačija i Pacolija
Foto: prentscreen

DA SE ZNA KO JE GAZDA

SVAKO MOŽE U HODNIK UN, A SAMO NEKO NA VAŽNE SASTANKE! Premijerka Srbije isprozivala Tačija i Pacolija

Premijerka Srbije u Njujorku imala sastanke sa najvažnijim moćnicima sveta

Objavljeno:

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da "opozicionari iz Srbije po hodnicima Ujedinjenih nacija pokušavaju da uhvate što više zvaničnika".

Ona kaže da veruje da to isto radi i kosovska delegacija koja broji više od 40 članova što je skoro pet puta više od srpske.

"Meni je to bilo prirodno pitanje zato što oni nisu član UN i ne bi ni mogli da budu. Ali dobro, svako ima pravo da poseti UN, privatno. Na kraju krajeva, ima ovde nekih naših opozicionara koji su na hodnicima i pokušavaju da uhvate što više zvaničnika i da se fotografišu sa njima i iskoriste Generalnu skupštinu UN za ličnu pormociju", kazala je premijerka Srbije. "Tako je, pretpostavljam, i gospodin Pacoli i gospodin Haradinaj i Tači. Ja sam ovde da uradim najbolji mogući posao za Srbiju. Nije mi važno koliko imam sastanaka i koliko fotografija imam odavde. Važno je s čim ću ja izaći odavde pred građane Srbije i šta je ono konkretno što ćemo doneti kući. Svako može da bude na hodniku UN, ali ne može svako da prisustvuje važnim sastancima i da postiže dogovore za svoje građane", zaključila je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.