ĐURIĆ ČESTITAO ĐURĐEVDAN GORANCIMA! Niko bolje od nas ne razume kad kažete: Izdržaćemo, prebolećemo, otići nećemo!
Foto: AP

Đurđevdan

ĐURIĆ ČESTITAO ĐURĐEVDAN GORANCIMA! Niko bolje od nas ne razume kad kažete: Izdržaćemo, prebolećemo, otići nećemo!

Vlada Republike Srbije i Kancelarija za Kosovo i Metohiju nastaviće da se bore za bolji život svih Goranaca

Objavljeno:

Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, danas je svim žiteljima Gore, kao i svim Gorancima, čestitao Đurđevdan - Dan Goranaca i Dan Opštine Gora.

- Vlada Republike Srbije i Kancelarija za Kosovo i Metohiju nastaviće da se bore za bolji život svih Goranaca, za izvesniju i srećniju budućnost. Naša dva naroda će, kao i do sada, ceneći čestitost i poštenje kao vrednosti koje nas neraskidivo povezuju, nastaviti da prevazilaze teškoće i sva iskušenja koja su pred nama - poručio je Đurić u čestitki.

Prema Đurićevim rečima, Goranci zaslužuju nesebičnu pomoć i podršku Srbije, jer do sada su uvek bili lojalni građani svoje države, a sa Srbima su delili i dobro i zlo.

- Neraskidive veze poštovanja i prijateljstva između Goranaca i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji istkane su na zajedničkom poreklu, muci, stradanju i trpljenju. Takođe, zajednička nam je i borba da ostanemo i opstanemo na našim ognjištima na Kosovu i Metohiji i zato vas niko bolje od nas ne razume kada u Gori kažete: Izdržaćemo, prebolećemo, otići nećemo. Gora pobediti mora - poručio je Đurić, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Bonus Video:

Aleksandra Jerkov obraćanje medijima na putu za Hrtkovce

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.